Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy fogjam meg a labbdát...

Hogy fogjam meg a labbdát vetődés közben? (Foci)

Figyelt kérdés
4éves korom óta kapus vagyok.most 9 vagyok mindenki azt mond jahogy jó kapus vagyok.de csak a lapos labdákat tudom megfogni.hogy fogjam meg vetődésközbe?
2009. júl. 22. 09:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem veled is az a baj, de lehet hogy tévedek, hogy csak ugy a levegőbe belevetődsz és majd ahogy jön a labda megfogod. De nem a levegőbe kell vetődni hanem ráugorni a labdára, labda elé.
2009. júl. 22. 09:31
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi
2009. júl. 22. 11:17
 3/8 A kérdező kommentje:
és kapusgyakorlatokat tudtok mondani?
2009. júl. 22. 11:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gördülések(egy ember veled szembe és gurítja neked elérhető távolságba)ezt lehet csinálni alacsonyan(földön)valamint félmagasan.Gyakorolj sokat meg nem elhanyagolható hogy tanulj meg vetődni,sok-sok óra és mégtöbb kékfolt!De ha türelmes vagy akkor fasza kapus lehetsz!
2009. júl. 22. 20:57
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm jöhetnek még kommentek.és am pont ez az álmom hogy a világ legjobb kapusa legyek
2009. júl. 22. 22:08
 6/8 anonim ***** válasza:
keresek neked most csak azért írtam nehogy eIfeIejtsem. Sok sikert az én áImom is hogy a Iegjobb Iegyek de én támadó vagyok .
2009. júl. 24. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:
10%
Cső én írtam a 2.-at írd be a Youtoube-ba a "kapus eddzés szót" kidob majd pár oldalt!
2009. júl. 28. 12:07
 8/8 anonim válasza:

én is gyakorlom kapuskodni,de ... azért szorítkoztam most egy idobe a kapuba,mert súlyos térdszalag-sérulésem volt-és beálltam a háló elé-csak jobban szeretek futni,és jó is vagyok benne-a kapuskodást meg nemtudnám hol gyakorolni,a csatárkodást pedig igen...

jól vetodom

tolem kérhetsz tanácsot-figyelj-ha laposan jon a labda-messzirol akkor oldalra vetodj le-a kezed attól fuggetlenul tartsd magad elott-ahogy jon a labda

vetodés kozben-pedig magasabban ahogy vetodsz-ugyanúgy tartsd magad elott a kezed-fuggoen hogy hová tart a labdaés próbáld megfogni a labdát-belekapaszkodsz-és nem engeded el-ez persze kapuskesztyutol is fugg

2009. aug. 7. 20:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!