Szerintetek Neymar hol fog kikötni?
Szevasztok.
Arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek amiket nyilatkozott Neymar az alapján hova akar majd igazolni 2014es VB után. Barca,Real,ManUTD,Chelsea?
Annyi nyilatkozatát hallottam már, de nem tudhatom mi igaz ebből és mi nem.
Szerintem vagy a real vagy barca, talán inkább barca, mert a világ legjobb csapatának tartja(állítólag)
amúgy fogalmam sincs, csak ő tudhatja
nyilatkozataiból pedig nehéz leszűrni, mert nem fog úgyse igazat mondani
"Szerintem az AC Milan... Oda való. Oda kell is. És ott van egy rakat lóvé is. Vagy talán a ManUTD."
Volt, vagy már a vén pedó elverte kur*vákra :DD
Köszi a válaszokat :D
Hát igen. Szerintem se az AC Milan,Manchester-ben fog kikötni. Szerintem vagy Barcelonában, vagy Madridban. Csak kíváncsi, vagyok, hogy szerintetek melyiket fogja választani:)
Anglia szerintem abszolút kizárt,mint ahogy Olaszország is ( pedig 1szer jó mélyen benyalt a JUVE-nak is..).
Szerintem Spanyolba fog kikötni,ott meg a Real-ban,ahol nagy valószínűség szerint egy senki lesz, lásd Robinho,akit ugyanúgy mindenki agyonajnározott,mielőtt Európába jött volna,aztán...
Sajnálom,h. a mai brazil gyerekek, már azelőtt sztárok,hogy bármit is letettek volna az asztalra, ott van a számomra minden idők legjobb focistája: Ronaldo Luiz Nazario Da Lima, A Fenomén.Ő neki egy nagyon komoly karrierje volt, tele sérülésekkel azokból való talpraállásokkal, rengeteg sikerrel válogatott-, és klubszinten is, és egyénileg is.
Ő Brazílából a PSV-be ment pallérozódni,majd lecsapott rá a Barca,1 év múlva PSV, majd 5 év Inter, 5 Év Real Madrid,és elment még 1 évre levezetni a Milanba.
Ezzel azt akarom mondani,h. úgy került be Európába,mint egy tehetséges ifjú titán Brazíliából,Neymart meg már most a világ legjobbjai közt emlegetik,és OK,remek technikája,és mozgása van, de ilyen fizikummal mondjuk a Serie Aban,első meccsén lesérülne hónapokra.Illetve a komoly,európai bajnokságban nem abból áll a foci,hogy össze vissza táncoltatom a labdát, biciklizek ugrálok a 40 kilómmal stb.a Taktikáról fogalma sincs ennek a tininek,és a válogatottban rendre felsül (bár mentségére szóljon,hogy Scolari óta bohócok ülnek a brazil válogatott kispadján).
Szerintem a Real-ban fog kikötni pár éven belül,és talán még be is illeszkedik majd,hiszen a La Liga nem éppen a kemény védekezésről,áttörhetetlen védelmekről híres..na de éppen Robinho személyében felsült már,éppen a Realban, egy "brazil zseni", egy "új Pelé"...szeretem nézni egyébként a játékát,tényleg mintha a testrésze lenne a labda, de azért még nem kell túlértékelni,majd meglátjuk viszi e annyira,mint pl: A Fenomén.SZerintem nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!