Melyik Újpest sálat vegyem? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem az Újpestnek szurkolni és tanácsot kérnék azzal kapcsolatban, hogy melyik sálat vegyem meccsekre (pl.: Újpest-Fradi 19-én).
1: [link]
2: [link]
3: [link] (ez utóbbi ára újonnan 2500 FT)
2012. aug. 9. 16:25
1/11 anonim válasza:
A 3. linkje nem jó, de szerintem az elsőt válaszd. A 2. szerintem túl fehér,modern,bonyolult.
2/11 anonim válasza:
amelyik tetszik, bakker...
amúgy ahhoz kell öltöznie egy igazi ultrának, amilyen szerkóban a csapat kimegy. ha a lila hazaiban, akkor az első, ha a világosabb idegenbeliben, akkor a második.
ha nem stimmel a dresszkód, majd belédverik :D
3/11 A kérdező kommentje:
Igen, a 3. linkje nem fért el, a vége ki van pontozva, újra bemásolom ide: [link]
2012. aug. 9. 23:25
5/11 anonim válasza:
Az újpest szar! Fradi sálat vegyél!!!:D
7/11 anonim válasza:
A magyar foci szar. Hajrá Barca!!!
9/11 anonim válasza:
Csicska fradi....Bármelyiket veheted mind jobb mint valami zöld szutyok...Hajrá Lilák! Sz@r fradi....
10/11 Bolla Milán válasza:
a kur va a nyádat te újpestinkurvva fas szopó akaszd fel magad a sáladal együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!