Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Minek utazott ki a férfi...

Minek utazott ki a férfi kézilabda-válogatott az olimpiára?

Figyelt kérdés

2012. aug. 4. 23:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ideiről már lemaradtál, de négy év múlva mehetsz az olimpiára, és megmutathatod nekik, hogyan kell csinálni.
2012. aug. 5. 00:13
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi, de én nem ebből élek! A focit szidja mindenki, kézi klubcsapataink európa elitbe tartoznak, erre lélektelen játék egy olimpián címeres mezben!
2012. aug. 5. 00:20
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

a focisok el se jutottak az olimpiáig mennyél már velük

nem hogy örülnél hogy a kézisek legalább ott vannak.

Am meg gondolj bele már az is nagy dolog ha valaki az olimpián szerepel

7,5 milliárd emberből 16000 ember között lenni a világ legjobbjai szerintem felemelő érzés lehet.

BÁR TE A TIPIKUS MAGYAR MENTALITÁST KÖVETED!

Csak az számit hogy ha valaki aranyat szerez...

DE MINT AHOGY MÁSOK IS IRTÁK MI A ::: ÉRT NEM TE VAGY A VÁLOGATOTTBAN?

akkor dirigálhatsz ha nagyobb eredményt fogsz elérni mint ők

gondolm nomod a prosat

pedig én csak az igazságot irtam le

2012. aug. 5. 00:39
 4/18 A kérdező kommentje:
nem nyomok én semmit, akárhogy szóltok be, nem leszek ideges, kultúrált vitát szerettem volna kezdeményezni; sikertelenül! talán a csalódás az oka a kérdésemnek. a klubsikerekkel való összevetés magyarázatát várnám továbbra is!
2012. aug. 5. 00:46
 5/18 A kérdező kommentje:
Amúgy hány arany lesz szerintetek? Az egy főre eső érmek számában lehetünk elsők?
2012. aug. 5. 00:56
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nézd már meg, milyen ellenfelektől kaptunk ki, mielőtt lélektelen játékkal vádolod meg őket. A világ élvonalától!

És van még egy csomó jó képességű csapat, amelyik ki sem jutott az Olimpiára, már az fantasztikus eredmény, hogy esélyünk van a továbbjutásra minden ellenére, Dél-Korának pedig nincs!

A másik csoportban Norvégia, a világ és Európa-bajnok csapat van nyeréskényszerben!

Akik itt szerepelnek csapatok, akármelyik lehetne a bajnok, rendelkezik olyan tudással, szerencse is kell ehhez a játékhoz, mint minden máshoz, nekünk most nem volt.

Argentína futballcsapata nem jutott ki az Olimpiára, akkor miről beszélünk?!

2012. aug. 5. 01:20
 7/18 A kérdező kommentje:
Biztosan tudod, hogy az olimpián U21 esek képviselik hazájukat, ez előrevetíti, hogy nem sokáig lesz Argentína top10-es csapat. Akkor ne lélektelen játékról beszéljünk. Miért fáradunk el, miért adjuk fel -5-nél "hazai pályán"? Jah, hogy nem volt fontos a győzelem? Csak nehogy Izlandtól is kapjunk vagy 35-öt a negyeddöntőben, habár a szerbek is meglephetnek minket szerintem.
2012. aug. 5. 09:27
 8/18 A kérdező kommentje:

"-Mi hiányzik?

-Minden!" Nagy László

2012. aug. 5. 09:49
 9/18 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy U21, baromi nagy szégyen nekik, hogy nincsenek ott. Nem megy a játék, ennyi, nem kell ezen felakadni, a norvégoknak, svédeknek, koreaiaknak sem megy, ez egy ilyen játék.
2012. aug. 5. 17:26
 10/18 anonim ***** válasza:
Csak szólok, hogy ezzel a "rohadt lélektelen" játékkal legyőztük Szerbiát! Mi kell neked még?
2012. aug. 6. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!