Miért ítélik el a női focit (a legtöbben! )?
Pedig a csapatunk már tett le eredményeket az asztalra.
És ez nem csak a mi csapatunkra vonatkozik.
13/L
Azért ítélik el a női focit, mert ha rendesen edzel akkor nagyon izmos leszel tőle, és a melled eltűnik gyakorlatilag.
De amúgy én is szeretek focizni! :)
szia! én sem értem, mért ítélik el a női focit, vagy mért néznek valakik furcsán a focista csajokra. a nők néha sokkal harciasabbak, jobban tudnak/bírnak küzdeni, bár az is igaz, nem mind, és hogy nem hasonlíthatóak a férfiakhoz, akárcsak a női foci a "férfi foci"-hoz sem. én is rendszeresen focizok, csapatban, bajnokságban. Nagyon szeretem, és ahol kezdtem fiúk között, befogadtak, elismernek és nagyon sok haverom van közöttük, sőt még a mai napig járok velük edzeni +az egy évvel fiatalabb öcsém is ott játszik. :))
üdv.!
egy 13 éves focista csaj.:)
MERT A FOCI FÉRFI SPORT
Habár szerintem azért ami miatt a tobbi noi sportot:jo alakod lesz , de izmos leszel és eltunnek a melleid.
Sok ember azt se tudja hogy, a lányok is fociznak. Ha valaki látott már női focit, az tudja hogy, nem annyira pörgős a játék, de minden egyes játékos a pályán szívből játszik, és nem azért mert sok pénzt keres.
Ezt onnan tudhatod hogy, élvezik a játékot(nem színészkednek,nem huzzák az időt, nem akarnak a másikank ártani stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!