Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek égő ha egy lány...

Szerintetek égő ha egy lány szeret focizni?

Figyelt kérdés
Szerintetek égő ha egy lány szeret focizni?Én nagyon szeretek focizni és a legtöbb fiu nagyravan magával és én lealázom őket szerintetek ez gáz???(főleg fiukat kérdezek de a lányak válaszát is várom) 14L

2012. júl. 26. 18:52
1 2
 1/11 dirtboy ***** válasza:
nem gáz
2012. júl. 26. 18:56
 2/11 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz?

Az én unokatesóm (13L) szeret focizni és nagyon erőseket szokott rúgni. Pl. egyszer a lábamat úgy találta el a labda, hogy megrepedt a csontom...

13F

2012. júl. 26. 18:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Engem azért utálnak /fiuk/ mert ugye jobb vagyok náluk és szóba sem álnak velem :(
2012. júl. 26. 19:01
 4/11 dirtboy ***** válasza:
azokkal ne is foglalkozz,az értelmeseket keresd
2012. júl. 26. 19:06
 5/11 A kérdező kommentje:
thx:D
2012. júl. 26. 19:07
 6/11 anonim ***** válasza:
nem égő,csak nem keverd a focit a karatéval meg judoval :) ismerek olyan leányzókat akik rendszeresen ezt teszik,szeretnek focizni,meg tudnak is persze de azért szükség van a fejre meg arra a bizonyos férfiasságra is :D
2012. júl. 26. 19:28
 7/11 MrPifta ***** válasza:
Amerikában inkább női sport
2012. júl. 26. 19:50
 8/11 Ci.ara ***** válasza:
az a gáz h ilyen kérdéseket teszel fel -.-"
2012. júl. 26. 21:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem égő,de a fiúk nagy része a csajos lányokat szeretik :) [Pl.én is]De ha a csaj jól néz ki akkor nincs vele bajom :) De nem sok olyan lányt ismerek aki focizik és jól néz ki :D
2012. júl. 27. 21:17
 10/11 anonim ***** válasza:
aki kuva jól néz ki az penye is nagyon.annak a balett való xd :)ott nem törik le a körme,és nem kezd el nyafogni mint egy kisgyerek.a fociba sok a fizikai kontaktus,de ide lehet sorolni a kézilabdát (szerintem az durvább játék) na meg a vízilabdameccs se megy le jó pár könyöklés és fault nélkül.ha szeretsz focizni az nem égő dolog,csináld,ne foglalkozz a többivel,ha nem tetszik a srácnak hogy kapott egy fűzőt akkor úgyis be fog akasztani alattomos módon,te meg visszahúzod a könyöked és odavágsz vele :) utána nem fog ugrálni xd :)
2012. júl. 28. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!