Miért nincs olyan oldal a fociról mint pl a body. Builder.hu a gyúróknak vagy az ezermester a barkácsolóknak stb?
Figyelt kérdés
Ha mégis tudtok ilyet légyszi írjátok be2009. júl. 16. 11:04
1/5 anonim válasza:
ilyen oldalak nincsenek tudtommal, könyvek meg filmek biztosan vannak(nem tudok róla őszintén de az tuti van, nem keestem még nem avgyok rászorulva, de tuti h van film emg könyv) de stzem am azért mert ezt így olvasva nem igazán lehet tanulni, ott kell lenni a pályán és tanulini sztem úgy lehet csak, mert én elmondhatom h hogyan ekll csinálni ezt emg azt de attól még te azt nem fogod tudni emgcsinálni, ygakorolni kell:)
2/5 A kérdező kommentje:
Igen de nemmindegy hogy mit gyakorolsz
2009. júl. 17. 23:07
3/5 anonim válasza:
ezért szerezzél be focis havert, vagy járjál edzésre:)
4/5 A kérdező kommentje:
járok de gondolhatod hogy egy negyed osztályu csapatban nem túl magas a színvonal és ha ki akarok törni innen nem elég ha egy héten 3szor futkározok meg pár fekvőtámasz asztán egy kis foci :)
2009. júl. 19. 09:16
5/5 anonim válasza:
a könyvesboltban vannak külön könyvek klünféle edzéstípusokkal direkt focistáknak. Szerintem jó kis könyv, és nem is drága, megéri beruházni rá. Mondjuk focizni nem könyvből kéne megtanulni, de kiegészítésnek tökéletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!