Melyik csapatnak szurkoljak (Foci)?
Szurkolj a Manchester Unitednek. Angliában a legnagyobb tradícióval rendelkezik, az egyik legszebb történelemmel. Az edzője, Sir Alex Ferguson már 25 ve irányítja a csapatot ez más csapatnál példátlan. A csapata jelen szintén remek,6 év alatt 4 bajnoki cím, 1 megnyert BL döntő és 2 elvesztett. Következő mérkőzés július 21, 15:00 Ajax Cape Town ellen (nem a holland Ajax )
Én nem tudnék más csapatnak szurkolni most már ha akarnék se. Ez egy életforma.
Bárhol leköpnek ha azt mondom Barcelona drukker vagyok, mert hogy "én a győzteseknek drukkolok, mert ez a divat". Kevesen tudják, hogy a gyerekkorom óta (90-es évek) szeretem őket. Nem tudom az okát.
Akik pedig divatdrukkerséggel jönnek, azoknak mindig elmondom, a két varázsszót "New York Jets, Argentína", aztán pislognak. A Jets egyszer nyert SuperBowl-t, mégis imádom őket. életem első NFl meccse, amit láttam egy Jets meccs volt, már nem is emlékszem ki ellen. Kikaptak a srácok, de olyan szépen játszottak, annyira próbálkoztak, annyira akartak és majdnem tudtak fordítani, hogy bár alig ismertem a szabályokat, mégis kivívták a tiszteletemet.
Argentína pedig abszolút kiskoromba vész, az első szerelmem, apa megfakult Maradona posztere. Ezek apróságok, ezek kialakulnak, újabban a hokira kaptam rá, még nincs kedvenc csapatom, de nem a neten keresem, hogy "Kit szeressek!". Idővel kialakul, lesz valami, ami megfog bennük.
Utolsó: Hajrá Steelers! :D
Amúgy a Jets szerintem nem lesz túl jó ha Tebow lesz a kezdő, és Rex Ryantől kitelik hogy berakja a Timet aki egy jól passzoló runninback...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!