Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Melyik csapatnak szurkoljak...

Dzsudzsák07 kérdése:

Melyik csapatnak szurkoljak (Foci)?

Figyelt kérdés
Utóirat: Se Barca, se Real Madrid nem leszek.
2012. júl. 17. 09:51
1 2
 11/17 anonim válasza:
Én baranyai vagyok és nem szurkolok a KBSK-nak se a PMFC-nek mert hidegen hagy! 1x néztem magyar meccset ZTE játszott valakivel már nem emlékszem rá de azt tudom 4:2-re nyertek és nagyon jól nyomták megtetszett a játék stb azota ZTE szurkoló vagyok annak ellenére, hogy idén nagy rakás sz@r 1 gyözelem pár x a többi vereség és NB2-be jutottak de akkor is hajrá ZTE!!! Másik meg a Barca néztem egy meccset akkor még nem tudtam, hogy a barca ennyire divat úgy mond és viszi a pálmát mindenbe láttam ahogy fociztak és azóta szeretem őket ennek 3 éve kb! Előtte amit néztem 2002-VB volt ott a brazilokat csíptem, Rivaldo, Ronaldinho volt a kedvencem, majd 7-8 évig nem néztem focit! 24F
2012. júl. 18. 21:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Szurkolj a Manchester Unitednek. Angliában a legnagyobb tradícióval rendelkezik, az egyik legszebb történelemmel. Az edzője, Sir Alex Ferguson már 25 ve irányítja a csapatot ez más csapatnál példátlan. A csapata jelen szintén remek,6 év alatt 4 bajnoki cím, 1 megnyert BL döntő és 2 elvesztett. Következő mérkőzés július 21, 15:00 Ajax Cape Town ellen (nem a holland Ajax )

Én nem tudnék más csapatnak szurkolni most már ha akarnék se. Ez egy életforma.

2012. júl. 19. 01:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát a szurkolás ott kezdődik, hogy az a kedvenc csapatod aminek a játéka legjobban tetszik. És ezt azért nem egyik naprol a másikra "találod ki".
2012. júl. 19. 11:18
 14/17 anonim válasza:

Bárhol leköpnek ha azt mondom Barcelona drukker vagyok, mert hogy "én a győzteseknek drukkolok, mert ez a divat". Kevesen tudják, hogy a gyerekkorom óta (90-es évek) szeretem őket. Nem tudom az okát.

Akik pedig divatdrukkerséggel jönnek, azoknak mindig elmondom, a két varázsszót "New York Jets, Argentína", aztán pislognak. A Jets egyszer nyert SuperBowl-t, mégis imádom őket. életem első NFl meccse, amit láttam egy Jets meccs volt, már nem is emlékszem ki ellen. Kikaptak a srácok, de olyan szépen játszottak, annyira próbálkoztak, annyira akartak és majdnem tudtak fordítani, hogy bár alig ismertem a szabályokat, mégis kivívták a tiszteletemet.

Argentína pedig abszolút kiskoromba vész, az első szerelmem, apa megfakult Maradona posztere. Ezek apróságok, ezek kialakulnak, újabban a hokira kaptam rá, még nincs kedvenc csapatom, de nem a neten keresem, hogy "Kit szeressek!". Idővel kialakul, lesz valami, ami megfog bennük.

2012. júl. 21. 17:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Utolsó: Hajrá Steelers! :D

Amúgy a Jets szerintem nem lesz túl jó ha Tebow lesz a kezdő, és Rex Ryantől kitelik hogy berakja a Timet aki egy jól passzoló runninback...

2012. júl. 22. 21:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Arsenal, keveset költenek igazolásokra, de mindig ott vannak a top 3-ban, Európában az egyik legszebb focit ők játszák.
2012. júl. 28. 21:19
 17/17 anonim ***** válasza:
ezt nem te döntöd el, úgy is jön magától. Ha meg erőlteted vagy kijelented h te most ennek drukkolsz akkor ott régesrég bajok vannak
2012. aug. 31. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!