4/7 anonim válasza:
Budaörsön van egy 'klub'. Voltam már meccsen:)
6/7 baseball777 válasza:
Én első körben javasolnék angol táborokat, ahol van baseball. Ilyeneket keress a nyáron. magyar országon nem nagoyn vannak amatőr csapatok , csak profi cspatok, ahova nem tudsz bekerülni. A baseball nagyon veszélyes sport, és nem lehet senkit bedobni a mélyvízbe. Fokozatossan kell sok gyakorlással. Én angoltáborban kezdtem, plusz otthon 2-3 év napiszintű gyakorlással egy baseball labdával és kesztyűvel, mire végre bejutottam egy csapathoz, de még így is óriási volt a lemaradás, és tényleg veszélyes ha egy amatőr a profik között van. Kitartást hozzá, türelem kell és rengeteg edzés.
7/7 anonim válasza:
Az Óbudai Baseball Egyesületet ajánlom, most nyilt az új pályájuk ami a legjobb Közép-Euróában, nagyon jók az edzések, csak ajánlani tudom.
obudabaseball.hu
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!