Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Van Persie itthagy? :/

Van Persie itthagy? :/

Figyelt kérdés
Most olvastam mindenhol,hogy itthagy minket :( Szerintetek már 100%,hogy megy ? :'(
2012. júl. 4. 22:11
 1/9 anonim válasza:
74%
én aztse tudtam h itt van:D
2012. júl. 4. 22:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyesszámba beszélj, nem mindenki arsenal drukker. Szerintem 100%, lehet nem idén, de már jövőre biztos.
2012. júl. 4. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:

100% és már idén megy... Engem nem zavar.

Ui.: egy Chelsea drukker:D

2012. júl. 5. 00:25
 4/9 DownDownDown ***** válasza:
utolsó: Drogba se zavar?xDDDD
2012. júl. 5. 00:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen otthagy titeket a s.zarban.Azért sajnálom az Arsenalt.Nasri,Fabre most RVP
2012. júl. 5. 03:02
 6/9 anonim ***** válasza:

"utolsó: Drogba se zavar?xDDDD"

Nem, neki már véget ért itt a munkája és így is egy legendává vált:) Meg aztán van egy csúcsformában lévő Torresünk, aki már nem szenved önbizalomhiányban(remélem):D Az újonnan érkezőkről meg ne is beszéljünk, Eden Hazard pl:D

2012. júl. 5. 09:58
 7/9 anonim ***** válasza:

nemcsak Nasri, Fabregas, RVP hanem még Kolo touré, Adebayor, Arshavin, Eboué, Gallas, a valaha volt legjobbjuk elment a Barcába 3 éve, Chamakh egy hatalmas bukás Vermaalen mindig sérült ezért egy selejt francia Koscielny és egy másodzosztályba való Djouro a kezdő, az egyetlen értelmes játékosuk Wilshere akinek 3 évet adok hogy elmenjen de ő is mindig sérült

Arteta és Benayoun nem rossz egyáltalán, sőt Benayoun régen a Liverpoolban nagyon jó volt de meg sem közelíték például Fabregast, Gervinho talán Adebayorhoz hasonlít de soha nem ér fel hozzá, Podolski fogja szállítani a gólokat de ő is megunja a trófea szűz életet és 2-3 év múlva elmegy, az volt a lényeg hogy valaki megvegyem valami híres klub, ha pedig becsődöl mint Chamakh akkor úgyis kirúgják

Én United drukker vagyok de sajnálom már az Arsenalt, az ág is húzza

Wenger nem fog igazolni, de ebben e helyzetben nem sokan mennének oda

bár én Huntelaarnál megpróbálkoznék, Kakán és Sahinon is gondolkodnék mert nagyon nélkülözöttek, Hummels/Subotic duó közül is elférne ott valaki

2012. júl. 5. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:
utolsó, pontosítanék, Benayoun-t Wenger úr visszaengedte a Chelsea-be
2012. júl. 5. 23:29
 9/9 anonim ***** válasza:

A Chelsea-s vagyok.

Tudjátok mi a gond? Hogy a Wenger szarból akar várat építeni... Évről-évre eljátssza ezt és persze soha nincs semmilyen kupa. Nem azt mondom, hogy rossz edző, mert sok jó játékost felfedezett már. De egy jó csapathoz ki kell nyitni a pénztárcát, másképp nem megy.

2012. júl. 5. 23:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!