Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szeretnék teniszezni, mit...

Szeretnék teniszezni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szeretnék teniszezni, most igy sport gyanánt csinálni, azután meg szeretnék eljutni majd versenyekre, ha most heti 2szer mennék edzésre, elérhetek vele valamit, pár hónap múlva???
2008. máj. 1. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy tenisz edzőt a közeli teniszklubban, és majd ő megmondja mire vagy képes!
2008. máj. 3. 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a heti két edzés kevés. Hány éves vagy? Ez is sokbamn számít. Az egyik ismerősöm teniaszezik, mégcsak 13 éves, van teniszpályájuk, minden héten Pestre jár tanulni teniszezni...és ő így jár versenyekre. Szerintem nagyobb elhívatottság kell, de nem akarom a kedvedet szegni...

Sok sikert! :)

2008. jún. 9. 21:16
 3/7 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. Tudom, hogy nagyobb lelkesedés kellene, de anyuék ennyit engednek meg, mer azér az edző kicsit drága. Igy is havi 20000Ft lesz, ugy hogy ha heti 2szer megyek. Vagy ha valaki tud valami olcsobb helyet, az kérem szoljon.
2008. jún. 10. 09:20
 4/7 anonim válasza:
0%
ha csaj vagy akkor nemajánlom a tebiszt. tönkreteszi a cicit. mellrákot okoz a sok ugrálás
2008. szept. 19. 00:01
 5/7 anonim válasza:

a legtöbb versenyzö 10 éves kora elött, vagy akörül kezdte a teniszt. a heti 2 edzés egyértelmüen kevés a versenyzéshez, pár honap alatt biztos h nem lesz belöled versenyző. ennyi idö alatt az alapütéseket tanulhatod meg stabilan ütni és helyezni (irányitani). de persze ez mindenkinél változo. menj el egy edzöhöz és ö valoszinüleg ugyis el fogja mondani h mihez mennyi idö és gyakorlás kell (alapütések elsajátitása, technikásabb dolgok (pl röpte,átemelés) beépitése a játékba stbstb)

egyébként szerintem nem feltétlenül a versenyzés miatt kell teniszezni, én például elsöre beleszerettem ebbe a sportba és azota is imádom csinálni + még a társaság is csudajo :)

2008. dec. 29. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha megmondod merre laksz akkor tudok segíteni.
2009. aug. 23. 23:55
 7/7 anonim válasza:

Németországbol hazatelepült Szakképzett 28 éves Teniszoktató 5 éves vezetö edzöi múlttal teniszoktatást vállal minden gyermek ( 5 éves kortól ) illetve felnöttek részére Budán és Budakeszi vonzáskörzetében.

Az idöpontok egyeztetése megegyezés szerint Szerettel várunk minden gyermek és felnött sportbarátot, aki szeretne megismerkedni ezzel a csodálatos sportággal.

mobil:06 30 416 80 76

Palatinszki Gábor

2010. jún. 22. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!