Mennyi lesz a holnapi Spanyol olasz meccs? Tippmixen megrakok párat h 1-0 2-0 0-1 mert mindegyiknek 6 os meg 7 es szorzója van.
Figyelt kérdés
De melyik a legvalószínűbb? Mert a Spanyolok most nem vmi erősek de avédekezésük jó. Az olaszoknak szar a védekezésük de balotelli jó2012. jún. 30. 19:45
22/29 A kérdező kommentje:
ne örüjjé nem szívtam meg mert nem raktam meg...
2012. júl. 1. 23:09
23/29 anonim válasza:
én is aszondanám .......... am én beismerem 1000ft-ot buktam mert azt raktam lesz 11-es AM ELHISZEM HOGY NEM RAKTAD MEG MÁZLISTA VAGY !
24/29 A kérdező kommentje:
am tudod miért nem raktam meg ? Mert itt vidéken nincs nyitva a lottózó vasárnap...
Szeretlek vidék :D
2012. júl. 2. 00:31
25/29 anonim válasza:
ezért ajánlom az onlinet, mert otthon gép elől csinálhatod. bár most már mindegy, majd ha kezdődnek a bajnokságok.
26/29 A kérdező kommentje:
jaja csak félek ettől a bakkártyásditól,hogy léehúzzák róla apénzt a sok tetves arab gec!.
2012. júl. 2. 09:21
27/29 anonim válasza:
Szia! Remélem,a gatyád ráment, a tegnapi meccsre!Az hogy ismeretlen embereket le nyomorékozol,az téged minősít, hogy lehülyézel,szintén,az hogy velem akarsz,szexszuális kapcsolatot létesíteni,szintén rád vall! Remélem,nem csak ezen az oldalon vállalod másságod,ahol név nélkül maradva játszhatod,a menőcsávót,arra minden évben ott vannak a melegfelvonulások,ott büszkén villoghatsz!Az f...szopást pedig intézd el a családon belül,mert nálatok, ez így szokás! De azért nem haragszom! Csak gyűlölöm a szar embereket! .Nem haragszom,és addig örülj,mert hátha megtalállak!Én nem a magatehetetlen alkoholistákon töltöm ki a bosszúmat te suttyó!
28/29 anonim válasza:
egy csomo ember csinálja, nem kell félni. én moneybookersen keresztül utaltam, de utalhatod paypalon is, vagy sima utalás. jelszot nem adod meg, szoval nem huzhatnak le.
29/29 A kérdező kommentje:
okés lehet h megpróbálom :)
Na te fäszfej megint itt vagy ? megbeszéltük h nincs harag de tudod mit ? Menj a legközelebb állomásra a családoddal együtt IGEN AZ EGÉSZ FAMILIÁVAL és egyenként tegyétek a fejeteket a sínre. Remélem teher jön!
Bäzmeg ennyire is csak te lehetsz selejt,hogy buz!nak nézel mindenkit... Fäszfej.. Na mivan tán véded az alkeszokat ? Akkor előtte menj kocsmába bässzál be és utána menj az állomásra. 1 alkesz gec!vel keveseb te gyökér kárörvendő féreg!
Na mind1. Am téll jó lenne kipróbálni ezt a online szarságot mert akk nem lenne az mint mindig h mindig egyen megy el :)
2012. júl. 2. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!