(EB) Ki nyeri a spanyol-olaszt? És miért gondolod úgy, ahogy? Indokold a válaszod!
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek ki nyeri az EB-t. És ha már leírjátok, akkor osszátok meg velem azt is, hogy miért gondoljátok, hogy pont ők nyerik. :)2012. jún. 29. 19:48
1/10 Cristian1997 válasza:
Olaszok :D
Ha egyszer elkapják a fonalat akkor verhetetlenek.
Láthattuk 2006-ban. Akkor is ki számított rájuk?:D
2/10 anonim válasza:
Az igazság, hogy most már fogalmam sincs, annyi meglepetés volt:D Ha az eddigi játékokak nézzük, akkor az olaszok, aminek örülnék, mert a kedvenc csapatom. Viszont a spanyolok sem rosszak, csak idegesítő a játékstílusuk, de mindig mázlijuk van.
3/10 anonim válasza:
spanyoloknak szurkolok,de az olaszok emelik fel a kupát.ha már lúd,akkor legyen kövér.láthattuk a no-i vb-n is,akkor átjárta a Seria A-t bunda,és most is.ilyenkor felszívja magát squadra azzurra és nyerek valami nagy tornát.
4/10 anonim válasza:
szerintem az olaszok, ha ők egyszer vezetést szereznek, akkor lehetetlen ellenük fordítani, spanyoloknak meg nem ment a támadójáték az előző körben sem, ha Cassano jól játszik hamar eldőlhet a döntő :D
5/10 anonim válasza:
Ha a Juvénak jól megy akkor a válogatottnak is. Egyértelmű, hogy az Olaszok nyerik!
6/10 anonim válasza:
Én csak nagyon remélem, hogy a spanyolok nyerik, nem vagyok nagy olasz drukker. Igaz a német-olasz meccsen nekik szurkoltam, de SPANYOLORSZÁG() a szívem csücske. Iniestára és Xavira, Fabregasra támaszkodom, ők nyújtanak majd a legtöbbet a meccsen spanyol részről. Szerintem.
7/10 anonim válasza:
Előző vagyok, Spanyolország után lemaradt a szívecske, vegyétek úgy, hogy ott van. :DD
8/10 anonim válasza:
a kakasom az spanyolokat jósolta,de ha az olaszok győznek,akkor nem éli meg a holnap a délelőtt 10 órát. :D legalább jót eszünk :)
9/10 anonim válasza:
# 8/8 Időpont tegnap 19:18
Örülök, hogy legalább így a kakasod életben maradt :)
10/10 anonim válasza:
elmaradt a jó kakas pörkölt,de a spanyol arany kárpótol érte :) eddig 1-szer tévedett,a németeket hozta továbbjutónak az olaszok ellen.a brazíliai vb-ig meghagyom,fiatal a jószág,eléldegél még addig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!