Magyarországon hogy-hogy nem túl elterjedt sport a baseball?
egyszerű. az elmúlt években, évtizedekben nem építettek pályákat, így az emberek kis túlzással azt sem tudják, eszik-e vagy isszák.
ha nemcsak focipályákkal lennének tele a parkok, hanem lenne településenként legalább 1 baseball-pálya is, sokkal többen szeretnék, játszanák. persze nagyvárosba nemcsak 1 kéne.
nem is hiszem, hogy pl. 25 éve árusítottak volna bárhol is baseball-labdát, így nincs hagyománya sem.
a fiúgyerekek is otthon csak a fociról hallanak, kitől tanulnák el a baseball-t.
Én eddig kb. 4-szer játszottam,de szeretnék rendesen,csapatban is.( Nagyon tetszik ez a sport.) De azzal is megelégednék, ha élőben nézhetnék meccseket. De sajnos nem tudok ilyenekről. Ha valaki tud bármit, legyen szíves, írja már le.
A tv-ben nem szoktam nézni, nincs olyan csatornánk. :(
De ha tudtok olyan filmeket, amiben baseballoznak, annak a címét is leírhatnátok.
Legszívesebben lent játszanék a barátaimmal, de nincs eszközünk hozzá, meg elmagyarázni se tudom nekik, hogy hogy kell játszani. Én is most kezdem kapizsgálni a dolgokat.
(Ezért mennék meccsekre..szóval ha tudtok bármit, írjátok le.)
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!