Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miből állnak az edzések?

Miből állnak az edzések?

Figyelt kérdés
Komolyan gondolkozok rajta ,hogy elmenjek focizni egy alacsonyabb osztályú csapathoz eddig csak kispályán játszottam hobbi szinten. Nem kerülnék be a kezdő csapatba, arra lennék kíváncsi ,hogy edzésen mit csinálnak? és hogy mennyit játszanak meccset? (kiskoromban fociztam, de abbahagytam mert nem szerettem az edzéseket csak a meccset)

2012. jún. 27. 10:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Jó lenne tudni hány éves vagy,de gondolom tizenéves vagy.

Heti 2 edzés(ha szombaton van a meccs akkor 3) és 1 meccs.

Edzésen: Bemelígítésnek dekázgatás,passzolgatás.

Aztán jöhetnek a kézségfejlesztő,vagy erőnléti gyakorlatok. Erőnlét pl.:lépcsőzés,sprintverseny,különböző futások

Technikai: kapura lövés, cselezés gyakorlása,esetleg mini pályákra 4-6 ember kis meccseket játszik

És a végén több csapatra oszlás és (attól függően mennyien vagytok) akármilyen méretű kapura meccseltek.

2012. jún. 27. 12:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Erre egyértelmű választ nehéz adni. Vannak olyan csapatok, ahol hét közben még edzés sincs, mert nem tudnak megfelelő számú embert összegyűjteni rá. Egyébként rengetegféle edzés van, napestig lehetne sorolni azokat, mindegyik más-más célt szolgál. Leggyakoribbak: futás, fekvőtámasz, cicázás, szabadrúgás (támadás és védekezés), szöglet (támadás és védekezés), büntetők, kapáslövés, játék kis területen, passzolgatás, beadások, fejelés, labdakezelési gyakorlatok, kondíciós edzés, letámadás gyakorlása.
2012. jún. 28. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!