Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek lehetek még...

Szerintetek lehetek még focista? (Többi lent! )

Figyelt kérdés
Tegnap visszautasítottak a Hódmezővásárhelyi akadémiáról,azzal az indokkal,hogy se jó,se rossz nem voltam a próbajátékon.Nos nagyon csalódott vagyok,mert nem rég töltöttem a 14-et,és már ideje lenne nagyobb csapatnál lennem.Szerintetek?
2012. jún. 24. 16:02
 1/10 anonim ***** válasza:

"már ideje lenne nagyobb csapatnál lennem" ezt kissé nagyképűségnek érzem...

Akkor gyakorolj még, nem a pólód színe miatt utasítottak el valószínűleg.

2012. jún. 24. 16:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Dehogy is,ne érts félre! Azért mondtam,mert elit profi focista szeretnék lenni,és akik azok,már 8-9 éves korukban akadémiákon csücsülnek.
2012. jún. 24. 17:40
 3/10 anonim válasza:

Bocs, de biztos, hogy nem. Én a fradiba járok (U17) kezdő vagyok, de nagyon nehéz lesz bekerülni a felnőtt csapatba. Esetleg még lehetsz NB2 ben vagy 3 ban.

Yupiter

2012. jún. 24. 23:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Kedves Yupiter!Szerintem nagy szorgalommal még lehetek,az lehet,hogy nem,de az,hogy biztos,hogy nem nálam az kivan zárva.Csak kíváncsi vagyok mások véleményére.
2012. jún. 25. 07:57
 5/10 anonim válasza:

Hiába a nagy szorgalom, ha nincs tehetség. Nem elég, hogy a grundon te vagy a sztár.

Yupiter

2012. jún. 25. 21:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Van hozzá tehetségem,nem is ezzel van baj,csak többet kéne vele foglalkoznom.
2012. jún. 25. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Wow! itt a kulcsszó! foglalkozz vele többet! Hajts, és ne hagyd magad! Ha látják, h igyekszel max kapsz mégy egy esélyt.
2012. jún. 26. 16:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm a bátorító szavakat!:)
2012. jún. 27. 12:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak az mondja neked, hogy nem vagy képes rá aki gyengébb tőled. Csak azt szeretné, hogy amit ő nem tud azt te se tudjad. Ha úgy érzed, hogy elég jó vagy akkor tegyél fel mindent a focira...
2012. okt. 6. 09:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. dec. 3. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!