Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért ilyen gyenge az EURO 2012?

Miért ilyen gyenge az EURO 2012?

Figyelt kérdés
Gyenge meccsek kevés és gyengélkedő kiöregedett sztárokkal, miért van ez ? Régen a franciáknál volt legalább 5 star most pedig semmi nincsen. Olaszoknál is, most pedig sehol senki és semmi sem.
2012. jún. 24. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg rég nem voltak ilyen izgalmas meccsek.
2012. jún. 24. 14:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát a 2010-es VB-hez képest ez maga a csúcs.
2012. jún. 24. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:

A franciák már nagyon régóta gyengék, kb. Zidane visszavonulása óta. Az olaszoknál most nincsenek igazi nagy sztárok, de attól még okozhatnak meglepetést.

Azzal pedig, hogy gyenge az Eb nagyon nem értek egyet. A csoportmeccsek 1-2 kivétellel mind jók nagon voltak, és azért az eddigi negyeddöntőkre se lehet különösebben panaszkodni (bár a tegnapit nem láttam). Ahogy az előttem lévő válaszoló írta a 2010-es vb volt gyenge, ez eddig ahhoz képest egy nagyon színvonalas torna.

2012. jún. 24. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért az túlzás hogy a franciáknál nincsenek sztárok, de kétségtelenül nem azok, akik 2006-ban döntőztek :) De azért Nasri,Ribery,Benzin.. :))
2012. jún. 25. 14:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért milyen poén,nem ? Hogy elment Zidane és mintha elvágták volna a francia csapatot, teljesen lenullázódott. Sokat számít egy ember is.
2012. jún. 25. 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jo EB volt!!! Ez van sajnos a franciákkal pedig a selejtezőkbe igen erősek voltak! CSak ezeket a hülye spanyolokat ki nem állhatom! Amugy a portugálok tetszettek a legjobban amugy meg olasz drukker vagyok de a portugálok játéka tetszett most a legjobban
2012. aug. 1. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!