Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi a véleményetek Cristiano...

Mi a véleményetek Cristiano Ronaldo-ról?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy mit gondoltok a játékáról.

2012. jún. 21. 16:42
 1/10 Antimod ***** válasza:
Remek futballista, de néha kicsit öncélú, és nem az a nagy befejező típus (nem egy "clinical finisher").
2012. jún. 21. 17:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Hatalmas játékos(nem a magasságára gondoltam:P), gyors, technikás,+nagy lövő. Nem szeretem, de tényleg nagyon jól focizik, csak egy "kicsit" el van szállva magától és néha önző.
2012. jún. 22. 10:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Fergetegesen átszik, most még a válogatottban is. Mindenben kiemelkedik, kevés dologban rossz. Amiben rossz, abban is áátlagon felüli. Ennek ellenére nem szeretem.
2012. jún. 22. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem Ő jelenleg a legjobb játékos a világon. Jól lő, magas, erős testalkatú, gyors és most a válogatottban is jól megy neki :)
2012. jún. 23. 22:40
 5/10 anonim válasza:
Annyira röhejesnek tartom ha valakit istenítenek, aztán kiesnek az EB-ről utána meg már szidják...:/ Főleg, hogy nélküle még az elődöntőig se nagyon jutottak volna el..Persze lehet mondani, hogy az egyénisége miatt meg hogy eddig is szidták , de például Cantona vagy Maradona mivel volt szimpatikusabb? Őket még se szidja senki.. Az meg szánalmas, hogy a törpe nincs is pályán még is mindenki az ő seggét nyalja :S
2012. jún. 28. 13:23
 6/10 anonim ***** válasza:
A jelenleg legösszetettebb játékos a világon, ez tény, és szerény vélemény szerint a legjobb is. Idén neki kell kapni az aranylabdát.
2012. júl. 11. 15:15
 7/10 anonim ***** válasza:
egy szó: LEGJOBB!
2012. júl. 20. 18:28
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
fasz
2012. júl. 22. 14:45
 9/10 anonim ***** válasza:
CR7
2012. szept. 12. 19:24
 10/10 anonim ***** válasza:
88%
CR7 a legjobb,nekem ő a király,világ legjobbja!!!!!Hajrá Ronaldo,hajrá Real!!!!
2012. szept. 12. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!