Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ez miért van? Most akkor Özil...

Ez miért van? Most akkor Özil melyik csapatban játszik?

Figyelt kérdés

Láttam valamelyik nap, hogy a német csapatban játszik, de egy napra rá már a Real Madridban játszott. Megköszönném, hogy ha valaki elmagyarázná, mert érdekel.

16 éves lány

2012. jún. 20. 23:22
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Német csapat: válogatott, csak egy bizonyos ország állampolgárságával rendelkező játékosok játszanak itt--> Özil német állampolgár, ezért német válogatott.

Real Madrid: klubcsapat, ahol az játszik, akit a klub leigazol.

Minden válogatottban szereplő játékos (nem csak német, hanem angol, francia, olasz, stb.) játszik egy klubcsapatban, ami nem feltétlenül annak az országnak a csapata, amelynek a játékos a válogatottjában szerepel (Pl. a magyar válogatott Gera Zoli az angol bajnokságban szerepelt).

2012. jún. 20. 23:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első választ, így már valamennyire érthető ;)
2012. jún. 21. 00:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi nem tiszta még? :) (Első voltam)
2012. jún. 21. 01:23
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Ezt a kérdést megmutattam a haverjaimnak is, mindenki szakadt a röhögéstől. :DDDDDDDD
2012. jún. 21. 15:27
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Nem lehet mindenki focitudor :) Szerintem belefér, főleg, hogy a kérdező szerintem most az EB-n látott először focit.
2012. jún. 21. 17:00
 6/9 MrPifta ***** válasza:
100%
de az egyik meccs felvétel volt, az is biztos. Nem rohangál Ukrajnából Madridba...
2012. jún. 21. 21:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként is lány vagyok, a foci csak most jelent meg az életembe úgy, hogy érdekel is
2012. jún. 22. 16:50
 8/9 anonim válasza:
ha annyira szép vagy mint buta írj privibe
2012. jún. 22. 17:51
 9/9 anonim válasza:
100%

Igen jól mondta a hozzászóló.Özil német és török állampolgárságú és ezért az EB-n a német válogatottba meghívást kapott. A válogatottság az mást mint a klubcsapat.Klubcsapatnál bárki bárhova mehet. Mondjuk le a kalappal ,hogy Özil fogta és kiment aztán most spanyolul hadoválnak körülötte :D De azt hallottam kezdi nagyon jól megtanulni a nyelvet !

15/L

2012. júl. 14. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!