egyértelműen gól volt pedig én az angoloknak szurkolok a EB-n. Nem Kassai hibázott hanem a vonalbíró ahol kassai állt onnan lehetetlen volt megmondani hogy gól volt vagy nem.
2012. jún. 20. 15:53
2/15 anonim válasza:
benn volt
de kétszer hibázott, mert lesről indult a támadás, már azt be kellett volna fújnia
2012. jún. 20. 15:53
3/15 anonim válasza:
Nem adhatta meg,mert a gólbíró azt mondta nem gól. Neki meg a vonalbíróban bírnia kell.
De ha bent is lett volna alest is be kellett volna fújni (a partjelző dolga lett volna, de onnan ahol állt nem láthatta).
Tehát csak az igazság győzőtt. lesgól lett volna ha megadják.,
2012. jún. 20. 16:04
4/15 anonim válasza:
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy mit szóltak volna az ukránok, ha megadják a gólt, netán vérszemet kapnak, lőnek még egyet és továbbjutnak...
Persze hibás döntések voltak, tény. Viszont maga Kassai nem sokról nem tehet, hiszen a les jelzése a partjelző, a gól jelzése meg a gólbíró munkája. Jelzést meg nem kapott tőlük, hogy mivan, így nem is tudhatott semmiről.
2012. jún. 20. 16:15
5/15 anonim válasza:
Az a poén hogy nem is volt gól, mert les volt. Duplán óriásit hibáztak, szerintem példanélküli az EB-k történetében.
2012. jún. 20. 16:48
6/15 anonim válasza:
Valóban óriási hibák voltak ezek, még ha nem is láthatták pontosan. Kassai nem tehet róla, de sajnos ez rá is rossz fényt vet, így aligha kap a későbbiekben (itt az EB-n) meccset. Pedig szakértők szerint a döntőt is vezethette volna.
2012. jún. 20. 17:00
7/15 A kérdező kommentje:
4. kommentelő, csak annyit, hogy én is ukrán állampolgár vagyok..szal =D szerintem is gól volt..de hát Kassai.. -.-"
2012. jún. 20. 17:44
8/15 anonim válasza:
Pont ezaz, hogy les volt. Vajon akkor is járna a szátok, ha jogtalan góllal juttok tovább? Csak mert ilyenkor érdekes módon az előnyhöz jutó csapat nem szokta szidni a bírót. Ahogy most sem teszik az angolok.
2012. jún. 20. 18:12
9/15 anonim válasza:
Melyik bíró merte volna azt felvállalni, hogy a vonalbírót felülbírálja és azt mondja, hogy már pedig ez gól volt, én jobban láttam onnan, mint a vonalbíró, aki kieső szemmel figyelte az eseményeket, utána meg kiderül, hogy nem is volt gól. Nem Kassai hibája, bízott az asszisztensben, aki hibázott, ennyi.
2012. jún. 20. 18:46
10/15 anonim válasza:
ezért kell videóbíró,akkor nem fognak ilyen hibák előfordulni.
Be kellene azt látni,hogy a bírok emberek ergo hibáznak..ez benne van a pakliban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!