Ti tudtok élvezettel nézni egy felvételről játszott meccset?
Figyelt kérdés
Én egyáltalán nem (akkor sem ha nem tudom a végeredményt), mivel már tudom, hogy hiába szurkolok, nem változhat semmi. Bár nem mintha máskor változna. De nincs az az érzés, mint egy élő adásnál.2012. jún. 19. 23:05
1/3 anonim válasza:
Nem nagyon, inkább ha nem tudtam nézni csak az eredményt nézem meg, esetleg az összefoglalót.
2/3 anonim válasza:
Esélytelen, éppen azért amit te is mondasz.
Nem is értem a kommentátorokat, hogy a mai világban minek így titkolózni a másik meccsről. Egy kattintás a neten, vagy egy gombnyomás a távkapcsolón és már látjuk is az eredményt.
Aki meg a játék miatt meg akarja nézni, az akkor is megnézi, ha tudja az eredményt, hiszen valszeg nem is az érdekli legjobban, hanem a taktika, az iram stb.
3/3 anonim válasza:
Igen a m1 és a sport tv kicsit szánalmas, hogy titkoljám(mondjuk nyilván nem mondhatják, hgy egy kattintás és megtudod, mi a véve) de elég érdekes, hogy úgy csinálnak mintha nem menne egy csatornával arrébb a másik meccs.
De a legtöbb ember -köztük én is- nem tudja élvezni a felvételről nézett meccset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!