Részemről a Holland győzelemnek örülnék a legjobban!
2012. jún. 6. 18:59
3/11 anonim válasza:
Én a spanyoloknak szurkolok- szóval szerintem ők a legesélyesebbek:)
2012. jún. 6. 19:04
4/11 A kérdező kommentje:
Én is a spanyoloknak szurkolok de szerintem nagy esélyesek még a németek és a hollandok!
2012. jún. 6. 21:29
5/11 anonim válasza:
Ma olvastam egy cikket amiben az országok focitudásuk szerint voltak sorba állítva. A spanyolok voltak az elsők, 2.: Uruguay, 3.: Németo. (A magyarok feljöttek a 31. helyre!) Szóval nem tudom biztosra ki nyer, de én a spanyololat szeretném látni nyertesként.
2012. jún. 6. 21:43
6/11 anonim válasza:
Utsó: nem "focitudás" szerinti sorrend ez!:D Reálisan nézve sem lennénk 31-ek a világon, és Uruguay se lenne 2.! EZ egy pillanatnyi fifa ranglista.
Spanyol drukker vagyok évek óta, de most szerintem Német-Francia döntő lesz. A franciákat mindenki leírta már, de olyan keretük van most, amiben mindenki top ligában top csapatban kezdő játékos (ellentétben a magyarral, ahol kezdőben is sok a cserepados). A németek viszont a döntőben megverik őket, hisz "a futball egy olyan játék, ami 90 percig tart és a németek győznek".
2012. jún. 7. 10:17
7/11 anonim válasza:
A spanyolok a németek és a hollnadok kerete mindenképp kiemelkedő. A franciák most tényleg titkos esélyesek, de lehet hogy le fognak ismét bőgni. Én a németekre szavazok.
2012. jún. 7. 18:00
8/11 Querocha válasza:
Portugalia, ugyanis mindenki a szakma reszerol nem veszi oket komolyan, de en tudom, h okoznak ok iden meglepetest, amikor megnyerik az Eb-t.
2012. jún. 8. 20:20
9/11 anonim válasza:
Hollandokat szeretném, de a németekre tippeltem.
2012. jún. 9. 08:26
10/11 anonim válasza:
Németország vagy Olaszország...Szerintem az Olaszok mindig sötét lovak világversenyen szóval figyelni kell rájuk.
Amúgy én is a Hollandoknak szurkolok de a tegnapi vereség után hát nem tudom...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!