Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Csak én vettem észre, hogy az...

Csak én vettem észre, hogy az Eb és Vb alatt mindig megnövekszik a focikedvelő lányok száma?

Figyelt kérdés
Ilyenkor rengeteg olyan lányról tudok, akinek köze sincs a focihoz, sosem szokott meccset nézni, egy bajnokságban játszó csapat nevét sem tudná kb. elmondani, mégis lelkesen szurkol egy kocsmában vagy szabadtéri rendezvényen a kedvenc csapatának. Az év többi részén pedig szidja a focit és egyáltalán nem érdekli. Ez miért lehet? Vagy csak az én társaságomban vannak ilyenek?
2012. jún. 5. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Akad ilyen bőven,de van aki férfi testben álcázza magát.
2012. jún. 5. 20:20
 2/5 DownDownDown ***** válasza:
én ezt a nagy real-barca el classicókon szoktam észrevenni,mikor szinte minden lány szurkol valamelyik csapatnak,de a kezdőből 5játékost nem tudna elmondani.
2012. jún. 5. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:

nem azért, de a legtöbb fiú se ért a focihoz semennyit. Főleg a 2 spanyol divat szurkolóik.

A játékosokat már tudják, de fogalmuk sincs arról amit látnak.

Főleg a real drukkereknél van ez.

2012. jún. 6. 08:08
 4/5 A kérdező kommentje:
De én akkor sem értem ez miért jó nekik. Akár fiúk, akár lányok. Nem azért nézünk/csinálunk valamit mert tényleg szeretjük azt és örömöt vagy kikapcsolódást okoz? Nem tudom elképzelni hogy mi lehet abban jó, ha olyat nézel önszántadból amit igazán nem is szeretsz. Csak azért, mert ez a "divat" és a többség ezt csinálja, akkor már nekik is ezt kell?
2012. jún. 6. 11:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen .. fél osztályom barcás volt , kb kiközösitettek me realos voltam .. erre most hopp barca cu.mi volt hirtelen egybél az összes szánalom realos lett ..

Kicsit rühellem a divatdrukkerokat.

2012. jún. 6. 18:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!