Baseballhoz milyen ütőt ajánlanátok? ( lehetőleg az aki tud is valamit a sportól)
Figyelt kérdés
Fa vagy fém?
Azt hallottam, hogy kezdésnek jobb a fém, mert könnyebb azzal ütni, de nem tudom, hogy milyet vegyek.
Milyet ajánlotok?
2012. jún. 5. 16:40
1/2 baseball777 válasza:
Kezdőknek jobb a fém, vagy ötvözet. Vannak nagyon jó ütők. Magyarországon még NB3 és NB2-ben is lehet fémmel ütni. Csak afölötti bajnokságokba szabad csak fával. Fémmel könnyebb is ütni, és nagyobbat is lehet. És persze sosem tudod elnyűni. Ha megveszed az életre szól, amíg egy fa ütőt 3-4-5 év alatt lehasznász és kidobhatod.
2/2 baseball777 válasza:
én ezt bátor szívvel ajánlom. Nem drága ötvözet ütő, és én nagyon szeretem. Próbáltam már pár ütőt, de nekem ez volt közülük a kedvencem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!