Hogy lesz a franciák kerete az EB-n? Szerintetek van esélyük?
Kapusok: Cédric Carrasso (Bordeaux), Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille)
Védők: Gaël Clichy (Manchester City), Mathieu Debuchy (Lille), Patrice Evra (Manchester United), Laurent Koscielny (Arsenal), Philippe Mexes (AC Milan), Adil Rami (Valencia), Anthony Réveillere (Lyon)
Középpályások: Yohan Cabaye (Newcastle), Alou Diarra (Marseille), Florent Malouda (Chelsea), Marvin Martin (Sochaux), Blaise Matuidi (Paris SG), Yann Mvila (Rennes), Samir Nasri (Manchester City), Franck Ribéry (Bayern München)
Csatárok: Hatem Ben Arfa (Newcastle), Karim Benzema (Real Madrid), Olivier Giroud (Montpellier), Jérémy Ménez (Paris SG), Mathieu Valbuena (Marseille)
Én úgy gondolom, hogy egy ilyen csapatokat felvonultató eb-n még ennek az igen ígéretesnek mutatkozó keretnek sincs esélye. Szerintem az elődöntő már nem igazán reális cél.
Persze bármi megtörténhet, de azért ez már koránt sem az az acélos válogatott amelyik 3-0-ra megverte a brazilokat és nem is az amelyik 2006-ban kis híján vb-t nyert.
Persze vannak remek játékosok most is de ha összehasonlítod a keretet egy spanyol/német/hollnad kerettel,nagyobb klasszisok játszanak azon csapatokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!