Melyik focicsapatnak van a legjobb szurkolótábora?
Nem az ilyen senkiházi Újpset Fradi stb selejtekre gondolok akik egész életükben nagy szurkolók,de nem tudják,hogy kik vannak a csapatban,mert csak azért mennek ki a meccsekre,hogy felgyújtsák egymást...
A komolyabb csapatokra gondolok,mint a barka,cselszi,inter stb.
Melyik nek van a legnagyobb,és legjobb szurkolótábora ?
szerbeket sem szabad kihagyni,bár az egész balkán fanatikus táborokat ad.
Nyugaton már színház foci megy,nem is értem egy barca,real stb stadionban ki mondja azt,h jó a hangulat..
Az angolokat nem írnám le,ők alapból nem azok a szurkolós fajták,bár megtudnak elég rendesen dörrenni( lásd fradi-milwall,volt hangulat),viszont az utcán ott vannak/voltak.
Szerintem is a török csapatoknak (Galatasaray, Fenerbahce) van a legjobb szurkoló táboruk. Viszont ahogy írták előttem is a szerbeket se kell leírni, ők is nagyon kemények. Argentínok is elég fanatikusak, csak megkell nézni egy Boca Juniors–River Plate rangadót...Ha a komolyabb európai csapatokra vagy kíváncsi akkor talán a Liverpoolnak, bár én nem szurkolok nekik engem mindig lenyűgözött még tv-n keresztül is az a hangulat amit teremtettek. Angliában úgy tudom a West Hamnak van még nagyon kemény tábora. A spanyol bajnoki meccsek valóban színház jellegűek, egy Real vagy Barca bajnokin közel sincs akkora hangulat mint egy török meccsen.
Az, hogy melyik csapatnak van szurkolnak a legtöbben mindig változik ahogy a klubok erőviszonyai is...
Szerintem is a török csapatoknak (Galatasaray, Fenerbahce) van a legjobb szurkoló táboruk. Viszont ahogy írták előttem is a szerbeket se kell leírni, ők is nagyon kemények. Argentínok is elég fanatikusak, csak megkell nézni egy Boca Juniors–River Plate rangadót...Ha a komolyabb európai csapatokra vagy kíváncsi akkor talán a Liverpoolnak, bár én nem szurkolok nekik engem mindig lenyűgözött még tv-n keresztül is az a hangulat amit teremtettek. Angliában úgy tudom a West Hamnak van még nagyon kemény tábora. A spanyol bajnoki meccsek valóban színház jellegűek, egy Real vagy Barca bajnokin közel sincs akkora hangulat mint egy török meccsen.
Az, hogy melyik csapatnak szurkolnak a legtöbben mindig változik ahogy a klubok erőviszonyai is...
sok marhaság van itt a kommentek között.
Amúgy most melyik érdekel? a legnagyobb vagy legjobb?
mert egyik se mérhető.
A legtöbb szurkolója a barca, MU, real triónak van.
A legjobb viszont eléggé szubjektív.
Több nyugati országban (főleg anglia) rengeteg minden tiltva van a stadionba kilátogató szurkolóknak. persze meglehet őket szegni, csak kitiltják a szurkert egy életre minden stadionból (rosszabb esetben börtönt kapnak).
Keleten viszont akkor is megy a pírozás, ha egyfolytában sújtják a klubjukat pénzbüntetéssel. Mert ott nem tudják a kitiltásokat érvényesíteni.
török, görög, szerb, lengyel, argentín
Galatasaray Fenerbahce Besiktas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!