Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi alapján vannak csillagok...

Mi alapján vannak csillagok egyes foci csapat mezein a címer felett?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok rájönni. Azt gondoltam a vb vagy bl győzelmek számát képviseli, de sok csapatnál akkor több is lehetne.

2012. máj. 23. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
kupa győzelmeket jelenti általában, de vna ahol 10kupa=egy csillag
2012. máj. 23. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség! Egy csillag akkor jár ha a csapat 10 bajnoki címet szerez.
2012. máj. 23. 22:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Értem, és az pl nem lehet, hogy a bl meccseken a címernél csak a bl győzelmek számát jelölik, mert néztem és a bayernek idén 4 volt, a chelseanek pedig most lesz 1 az új mezén.

[link]

2012. máj. 24. 07:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Eredetileg 10 bajnoki címnél kapják. De van pár kivétel például a Bayern, de most már a Chelsea is. Hogy ezek miért kivételek én sem tudom. Nézz szét az európai csapatok címerénél: AC Milan 18 bajnoki cím 1 csillag, FTC 28 bajnoki cím 2 csillag, Ajax 31 bajnoki cím 3 csillag stb.
2012. máj. 25. 20:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt van még ez is:

[link]

Megtaláltam, hogy a Bayern-nek miért van 4 csillaga:

"Ezt minden országban eltérő módon használják, Németországban az a gyakorlat, hogy három bajnoki cím után egy, öt bajnoki cím után kettő, tíz bajnoki cím után három, húsz bajnoki cím után négy csillagot viselnek. 2005 novemberében a DFB hozzájárult ahhoz, hogy az összes korábbi német bajnok viselhessen egy csillagot, beleértve az összes férfi bajnokot 1903 óta, és az összes női bajnokot 1974 óta, valamint az összes keletnémet bajnokot is."

[link]

2012. máj. 25. 20:10
 6/7 Pádár Norbert válasza:
16%
Azért vannak a mezeken a csillagok mert jelzi hogy mennyit ér a csapat pl a fcbarcelona 5 csillagos
2016. jún. 12. 20:36
 7/7 AudioTherapy válasza:

Itt mindent megtalálsz/megtaláltok a témával kapcsolatban.

[link]

2016. júl. 4. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!