A Villarreal kiesett az élvonalból, viszont a B csapata is a másodosztályban szerepel. Ilyenkor mi történik?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 21:42
1/7 anonim válasza:
Úgy tudom a B csapat megy a harmadosztályba.
Szegény Villarreal :'(
2/7 A kérdező kommentje:
Hát, elég nagy csapás ez nekik...
2012. máj. 22. 22:05
3/7 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van.Asszem az MTK-val volt ilyen tavaly.Ők is kiestek és ment az NBIII-ba a B
4/7 anonim válasza:
Igen(sajnos) a B csapat a 3.ik ligában folytatja.Azt hiszem volt már olyan,hogy a Barca B megnyerte a másodosztályt,de nem mehetett az első osztályba mert a Barca ellen nem játszhat.
5/7 anonim válasza:
Én Villareal drukker vagyok,de ezzel az egész csapatot szerintem elgázolták.
6/7 anonim válasza:
Világéletemben Villarreal drukker voltam, és mindig is az leszek! Igen, a B csapat megy a harmadosztályba, és amit sokan nem tudnak, hogy mivel a Villarreal C a harmadosztályban szerepel, ők mennek a negyedosztályba. Örülök, hogy nem csak engem érdekel az országban a csapat sorsa. Kevés a drukker, de szerintem Magyarországon nincs nálam nagyobb fan.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát, ha a C csapat is lejjebb kerül így, az már egyenesen kivégzés. utánpótlás csapatokkal a legnehezebb bajnokságot nyerni, biztos lesz pár év mire visszakerül minden csapata a villarrealnak a rendes helyére.
2012. júl. 25. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!