Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Bayern vagy Chelsea?

Bayern vagy Chelsea?

Figyelt kérdés
Sztem a Chelsea jobban megérdemelné, persze ez semmit nem számít.:)
2012. máj. 18. 11:09
 1/4 anonim válasza:

Épp most gondoltam erre én is, hogy felteszek egy ilyen kérdést, de megelőztél! :)

Minden országban megvan a kedvencem és a németeknél bizony nem a Bayern az, viszont az angoloknál a Chelsea! Szóval egyértelmű hogy kire voksolok!

Na de félretéve az ellenszenvet is a Chealsea-t találom jobbnak, mert ők legyőzték a címvédő Barcelonát ráadásul idegenben és emberhátrányban! Na az nem volt szimpatikus tett, de ettől függetlenül aki ilyen körülmények között tud továbbjutni a világ egyik legjobb csapatával szemben, az megérdemli a BL győzelmet is!

Hajrá Chelsea!

2012. máj. 18. 11:39
 2/4 eli666 válasza:
Bayren!! és a ők érdemelnék meg (am. is otthon játszanak)
2012. máj. 18. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:

chelsea

attól hogy otthon játszanak nem azt jelenti hogy onekik kell nyerniük. nézd meg hogy nyert a chelsea. 10 emberrel 2:1

bayern 11 emberrel 11 esekkel. a reál is tovább juthatott volna. szerencséjük volt a bayerneseknek és nem mindig van egy csapatnak szerencséjük. most meglátják hogy játszik a chelsea 11 emberrel...

2012. máj. 18. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:
<3 CHELSEA <3 Leírják őket, mint a Barca ellen, de most is nyerünk, szóval tedd meg nyugodtan a kékeket és akkor több pénz jön majd a konyhára!
2012. máj. 19. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!