Ez mi? Kézilabda.
Figyelt kérdés
Ma néztem a Szeged-Veszprém meccset. Kicsit fennakadtam a kapusokon, hogy a veszprémiek hogy nem voltak ennyire formában? mondjuk a veszprémi Alilovictól pont ezt vártam. tényleg ilyen bal... vagy csak ezt mondják neki, és így kell játszania?
Másrészt a szegedi kapus mennyire el volt magától ájulva, mert kivédett pár gólt.
A meccset amúgy sem értem, a játékvezetők eléggé igazságtalanok voltak, mikor az utolsó egy percben kétszer is ráugrottak Vujinra, ráadásul ketten.. és ez csak egy szabaddobást ért...
2012. máj. 13. 23:22
1/1 anonim válasza:
Hát igen,a bírók a Szegednek fújtak.
De igazából mindegy,mert a döntő meccset szerintem a Veszprém nyeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!