Nem vagyok elég jó? Mit csináljak? Hagyam abba a focit? Többi lent. (labdarúgás)
Csak azért csinálod hogy jó legyél ?
Vagy azért mert szereted ?
Neked kell eldöntened.
Ahhoz, hogy külföldi akadémiára kerülj, vagy nagyon jónak kell lenned, vagy nagyon jó ismeretséggel/pénzügyi háttérrel kell rendelkezzél. Nem olyan értelemben, mint kis hazánkban, hanem egy jó menedzsert kell találnod, akit meg kell fizetned.
Az mlsz adatbankra meg nem kell alapoznod, mert nem naprakész, sőt... statisztikailag egy kalap szar...
3.kerület tue, ugye?
Szerintem még náluk se gáz. Attól is függ,milyenek a csapattársaid, meg hogy az ezdőnél a pénz dominál e (nem lenne szokatlan jelenség).
Én Újpesten voltam elég sokat, jött egy edzőváltás, aki 1 hét után megmondta, hogy én nála csak csere leszek (vagy az se), így rögtön el is igazoltam. Fontosabb, hogy játssz szerintem, mindegy milyen csapatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!