Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tippmixben miért raknak olyan...

Tippmixben miért raknak olyan kevesen X-re?

Figyelt kérdés
Én most 4 kisebb bajnoki meccsre fogadtam, az összes X. Miért olyan ritkaság ez? Itt is, GYK-n sehol se látok olyan kérdést, ahol megkérdik, hogy bejöhet-e ez a mix, és mondjuk több az X mint a H vagy V... 4 meccsről van most szó, köbö egyenlő tudású csapatok...

2012. máj. 4. 11:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert általában az egyik csapat esélyesebb, mint a másik, így a győzelemnek kisebb a valószínűsége.
2012. máj. 4. 13:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy érted, a döntetlenre. Direkt megnéztem, hogy kb. egymáshoz viszonyítva hogy állnak a csapatok... És olyan meccseket választottam, de ez sose garancia. Hát meglátjuk...
2012. máj. 4. 13:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, arra gondoltam, bocsi. Mindenesetre sok sikert.
2012. máj. 4. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:

én már 8 éve tippmixelek de szerintem 1 kezemen megtudom számolni hányszor fogadtam x-re.

Általában mindig olyan meccseket teszek meg ahol szerintem eldől a párharc.

Kedvenc csapatomra és x szagú meccsre sose teszek (ez utóbbi nem keverendő az egyenlő tudású csapatok meccseivel).

Meg annak szurkolni hogy x legyen egy meccs hát... nem valami bejövős :)

2012. máj. 4. 15:33
 5/9 anonim ***** válasza:
x-es meccsek leginkább az Olasz bajnokságokban van.Valamelyik héten kb. 6 döntetlen volt.
2012. máj. 4. 15:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Én nagyon kezdő vagyok, és csak 4 meccsre tettem rá... Persze hogy kezdő dolog, de én úgy érzem nem kell túlmisztifikálni ezt az egészet, meg jönni itt a ígyúgy 2 gólkülönbség pluszmotiváció meg ilyesmikkel (olvastam egész komoly hülyeségeket is..) Pár napja is ez a juve meccs, tök papírforma, 1,15ös szorzó vagy már nem is tudom, és X.... Sose lehet tudni. Alapból a nagyon biztos meccsekre nem megyek rá, az nem viszi fel az oddsomat.

Azt mondja meg nekem valaki, hogy őő. Két hasonló tudású csapatnál (H-n is V-n is 2-3 közötti szorzó) kire tegyek? ti mit szoktatok figyelembe venni olyankor? És általában bejön?

2012. máj. 4. 16:25
 7/9 anonim ***** válasza:

hogy állnak a tabellán játszanak-e nemzetközi kupán

itt általában jó tippeket adnak:

[link]

2012. máj. 4. 18:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Én ha rakok olaszokat, mindig x-re teszem. De mostanában spanyolokból is szoktam. Meg hendi D-t is szoktam sokszor. Általában be is jönnek.
2012. máj. 4. 22:36
 9/9 A kérdező kommentje:
4 meccsből 3 bejött... Az uccsó, Bohemians 2:1 lett.... áááá....
2012. máj. 5. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!