Tippmixben miért raknak olyan kevesen X-re?
én már 8 éve tippmixelek de szerintem 1 kezemen megtudom számolni hányszor fogadtam x-re.
Általában mindig olyan meccseket teszek meg ahol szerintem eldől a párharc.
Kedvenc csapatomra és x szagú meccsre sose teszek (ez utóbbi nem keverendő az egyenlő tudású csapatok meccseivel).
Meg annak szurkolni hogy x legyen egy meccs hát... nem valami bejövős :)
Én nagyon kezdő vagyok, és csak 4 meccsre tettem rá... Persze hogy kezdő dolog, de én úgy érzem nem kell túlmisztifikálni ezt az egészet, meg jönni itt a ígyúgy 2 gólkülönbség pluszmotiváció meg ilyesmikkel (olvastam egész komoly hülyeségeket is..) Pár napja is ez a juve meccs, tök papírforma, 1,15ös szorzó vagy már nem is tudom, és X.... Sose lehet tudni. Alapból a nagyon biztos meccsekre nem megyek rá, az nem viszi fel az oddsomat.
Azt mondja meg nekem valaki, hogy őő. Két hasonló tudású csapatnál (H-n is V-n is 2-3 közötti szorzó) kire tegyek? ti mit szoktatok figyelembe venni olyankor? És általában bejön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!