Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Magyarországon vajon hány...

Mágus77 kérdése:

Magyarországon vajon hány olyan ember lehet, aki fogja a Sportklub adását (előfizető), s rendelkezik dvd- vagy videórekorderrel?

Figyelt kérdés
... és május 03-án 15.00-kor fel is tudná venni a Sopron-Győr női kosárlabdameccset (bajnoki döntő utolsó mérkőzés) :)
2012. máj. 1. 01:39
 1/7 anonim válasza:

Pontosan 68.321 ember van. Ma hajnalban megszámoltam.

Viccet félre téve én hasonló vagyok, csak nekem merevlemezes UPC műholdvevőm van, amivel lehet rögzíteni és visszanézni, de nem lehet lemezre írni. Tehát, ha mag akarod nézni, akkor azt csak nálam teheted meg pár üveg sör társaságában.

2012. máj. 1. 07:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem a megnézéssel van a baj, mert neten is lehet nézni (aznap már láttam), hanem a rögzítéssel. Ezt a meccset nem lehet nem dokumentálni! Szóval valahogy mindenképp mentenem kell. Azt meg netről nem lehet.
2012. máj. 1. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen UPC merevlemezes fa.szságom van,és arról is kilehet írni dvd-re akármit,csak okosan kell csinálni.
2012. máj. 1. 20:07
 4/7 anonim válasza:

Sátán fia!

Felokosítanál engem? Érdekelne nagyon a módszer.

Thx

2012. máj. 2. 14:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Kell hozzá egy dvd író,összekötöd a UPC-s hülyeséggel és szépen lemásolod.
2012. máj. 2. 15:04
 6/7 anonim válasza:
Na itt a bökkenő, mivel nincs DVD íróm.Esetleg számítógéppel? Megnézem milyen csatlakozók vannak hátul.
2012. máj. 3. 06:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Azzal nem hiszem hogy lehet,igaz nem vagyok zseni.
2012. máj. 3. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!