Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szegeden floorball?

Szegeden floorball?

Figyelt kérdés
Tudtok Szegeden olyan helyet, ahol lehetne egy lányak floorball-ozni?
2012. ápr. 27. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Van szegedi floorball csapat, bár gyakorlatilag Domaszéken működik, ha jól tudom.

Honlapjuk: [link]

Mondjuk ez felnőtt férfi csapat, de attól, hogy lány vagy, szerintem még érdeklődhetsz. Nem írtad az életkorodat, de ha nem vagy nagyon "kicsi", lehet, hogy járhatnál hozzájuk edzésre. Szerintem nézd meg a honlapot és érdeklődj náluk.

2012. ápr. 29. 10:47
 2/5 A kérdező kommentje:
De ez profi csapat, nem hiszem, h foglalkoznak úgy mással:/ 20 éves vagyok amúgy, nem olyan fiatal
2012. máj. 7. 01:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát nézd, ha komolyan érdekel, gondolom bejárhatsz edzésre. Az nem hinném, hogy gond, hogy lány vagy, ugyanazok a szabályok :) Egyébként OB III-ba női játékosok is nevezhetők, szóval végképp bátorítalak, hogy próbáld ki a dolgot.

Persze konkrétumokat ők tudnának mondani, szóval bátorítalak, hogy vedd fel velük a kapcsolatot.

2012. máj. 7. 10:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja azt nem írtam, hogy minden bizonnyal kell saját ütő, szóval ha nincs, feltehetőleg be kell szerezned egyet.
2012. máj. 7. 10:33
 5/5 anonim válasza:
Keresd meg őket nyugodtan! Nem mondható profi csapatnak inkább csak összejárnak meccsekre.Ütőt meg lehet tudnak adni, de legvégsőesetbe tényleg venned kell 1et amiből a jó fajták 10.000ft-tól kezdődnek.
2012. aug. 29. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!