Mi a különbség a különböző kapuskesztyűk között? Például mitől másabb egy edzőkesztyű egy meccskesztyűtől?
Ha alkalmi játékra kell, akkor érdemesebb beruházni egy meccskesztyűre és az tovább bírja, nem kopik annyira.
Ami az ujjbicsaklást illeti: nekem hosszú, vékony ujjaim vannak, de sohasem volt ilyennel problémám, nem volt ujjtörésem sem. Megfelelő labdafogási technikával el lehet kerülni. Persze akadhatnak "balesetek", de ez csak szerencse kérdése. Az tény, hogy az ujjmerevítős ezekben az esetekben segítséget jelent, továbbá öklözéskor, pl. amikor esős időben kevésbé fogható könnyen a labda, akkor jól jön. Ujjmerevítős kesztyűkből a Reuscht ajánlom, nekik vannak a legjobb kesztyűi. Egyébként továbbra is a Derbystart. Magára valamit is adó kapusnak ilyen kesztyűje van. :) Én már végigpróbáltam mindet, ez jött be a legjobban. Anno még Posza Zsolti ajánlotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!