Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi a különbség a különböző...

Mi a különbség a különböző kapuskesztyűk között? Például mitől másabb egy edzőkesztyű egy meccskesztyűtől?

Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az edzőkesztyű gyengébb, vékonyabb, jobban érzed a labdát. A meccskesztyű jobban kidolgozott. (Olyan a különbség, mint a labdák között.) Olyan kesztyűt vegyél, aminek a csuklópántja is gumis, tapadófelületes, mert amikor magadhoz öleled a labdát egy lövés után, nem engedi kicsúszni, kiperegni (amikor mellre veszed). Ilyen kesztyűi főleg a Derbystarnak vannak, szerintem a legjobbak.
2009. jún. 22. 10:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Akkor érdemesebb meccskesztyűt venni, akármilyen használatra? Annyira profi szinten nem játszok, csak néha, de amikor kapus vagyok, akkor jól tud jönni.
2009. jún. 22. 20:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja és ha ujjmerevítőset veszek az akkor véd ugyebár az ujjhátrabicsaklás ellen. Valami tipp ujjhátrabicsaklás ellen, ha nem ujjmerevítőset veszek?
2009. jún. 22. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha alkalmi játékra kell, akkor érdemesebb beruházni egy meccskesztyűre és az tovább bírja, nem kopik annyira.

Ami az ujjbicsaklást illeti: nekem hosszú, vékony ujjaim vannak, de sohasem volt ilyennel problémám, nem volt ujjtörésem sem. Megfelelő labdafogási technikával el lehet kerülni. Persze akadhatnak "balesetek", de ez csak szerencse kérdése. Az tény, hogy az ujjmerevítős ezekben az esetekben segítséget jelent, továbbá öklözéskor, pl. amikor esős időben kevésbé fogható könnyen a labda, akkor jól jön. Ujjmerevítős kesztyűkből a Reuscht ajánlom, nekik vannak a legjobb kesztyűi. Egyébként továbbra is a Derbystart. Magára valamit is adó kapusnak ilyen kesztyűje van. :) Én már végigpróbáltam mindet, ez jött be a legjobban. Anno még Posza Zsolti ajánlotta.

2009. jún. 23. 21:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mégegyszer a segítséget.
2009. jún. 24. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!