Szerintetek melyik csapat jut be a Bl döntőbe?
Figyelt kérdés
-Chelsa
-Barcelona
-Real Madrid
-Bayern München
És ti kinek drukkoltok? szerintetek ki lesz a 2 döntős?
#Real Madrid #Barcelona #futball #Cristiano Ronaldo #Lionel Messi #Chelsa #Puyol #FC Bayern München #Xavi Alosno
2012. ápr. 19. 14:55
11/17 A kérdező kommentje:
Valóban hasznos választ adtál :) Én mindenkinek nyomtam a zöld kezeket, most is neked!
2012. ápr. 26. 11:54
12/17 /Anita_'94/ válasza:
Köszike. Amúgy a Bayern-nek drukkolok. Erre nem is válaszoltam :)
13/17 A kérdező kommentje:
Szerintem a Bayern fog győzni! :)
2012. ápr. 27. 13:17
14/17 anonim válasza:
OFF: Anita én nem akarok beléd kötni, de most azért válaszolsz, hogy zöld kezet kapjál vagy azért, hogy segíts a kérdezőnek?
Szerintem a Bayern fog nyerni. Én amúgy ezt az álláspontomat, hogy a Bayern a titkos esélyes már szeptembertől hangoztattam és eleinte hülyének is nézett a baráti társaságom :) Nah majd kiderül a döntőbe. Én nekik szurkolok :)
15/17 anonim válasza:
14:
igen aki 2 éve is bl döntős volt, az csak titkos esélyes :D:D
17/17 anonim válasza:
Real-Barcelona ÉS A Barcelona FOG GYŐZNI!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!