Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A reálnak vagy a bayernek...

A reálnak vagy a bayernek drukkoljak?

Figyelt kérdés
És miért?? Csak ugy tom élvezni a meccset ha vmieknek drukkolok.

2012. ápr. 17. 21:08
 1/7 anonim válasza:

Bayern nek, mivel vezetnek. :D

Yupiter

2012. ápr. 17. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Bayernnek hiszen annyira jók :D

most őszintén a spanyolok csak szappanoperát játszanak v is szeretnének még jó hogy van több bíró és nem tudja egy benyelni a "segítség felborítottak" rinyát

2012. ápr. 17. 21:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Ok, akkor bayer drukker leszek :)
2012. ápr. 17. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
gondolom 10éves vagy kérdező
2012. ápr. 17. 22:16
 5/7 Haass Norbert ***** válasza:
Üdv! Tudom, már késő, de annak szurkolj, akinek akarsz, vagy aki szimpatikusabb, akinek jobban tetszik a játéka! Én a Bayernnek szurkolok, mindig, nem csak most! Szépen játszottak, szívből, végig támadták a meccset! Sajnos az első gól tényleg vitatott volt, bár azzal vigasztalódom, hogy nem a lesen álló játékos lőtte a gólt, és egyáltalán nem zavart senkit! Ha nem áll lesen, akkor is gól, úgyhogy megadható volt! Lényeg, hogy ne úgy szurkolj, hogy a másik csapatot, az ellenfelet utálod! Szeresd a focit, és szurkolj a csapatodnak! (Hajrá Bayern!)
2012. ápr. 17. 23:08
 6/7 anonim ***** válasza:
én a madridnak szurkolok, de csak azért h legyen el clasico, és ott hajrá BARCA!!:)
2012. ápr. 18. 19:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Először azzal tiszteld meg a két klubbot, hogy min. nagy kezdőbetűvel írod a nevüket és utána válassz.Amelyik közelebb áll a szívedhez, ne olyat válassz amelyiket mondják.De szerintem a Real Madrid sokkal nemesebb, nagyobb múlttal rendelkező csapat.A csapat egyik alapelve, hogy nem csak nyerni, hanem SZÉPEN kell nyerni. Hala Madrid!
2012. ápr. 20. 19:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!