Focisták? Ti hogy oldottátok meg?
most kezdtem focizni(17 éves srác vagyok) és az a problémám hogy nagyom gyors passzjátékok vannak edzésen és meccsen és nagyon gyorsan kell dönteni és passzolni de én nem bírok egyszerre fel is nézni hogy kinek passzolhatnék és közben a labdát is nézni hogy nehogy elveszítsem
ha viszont lelassulok és felnézek akkor hátulról valaki úgyis bevág elém és elveszi tőlem
hogy tudnám ezt leküzeni(tanuljak meg labdát vezetni úgy hogy nem nézem a labdát?
valamint ha mondjuk középpályán vagyok és a védő nekem passzol és felé fordulok és leveszem a labdát akkor nem tudom hogy indulhatok e mert nem tudom hogy áll e mögöttem védő?
hát igen van hova fejlődni de megpróbálok felnőni a feladathoz és minnél hamarabb kiküszöbölni a hibáimat
mivel későn kezdtem ezért gondolom jóhogy van sok hiányosságom
eddig csak haverokkal grundon toltam
Én is focizok.
Ha középpályás vagy akkor amikor a védő passzolja a labdát (ami ugye nem jön olyan gyorsan) akkor nézz körbe (amíg gurul feléd a labda) hogy jön e valaki rád, ha nem akkor nézel egy cs.társat aki szabadon van és passzold le, ha jönnek rád fuss a labda elébe és ha nagyon támadnak akkor passz vissza a védőnek. Vagy több cselt próbálj tanulni. Vagy esetleg próbáljatok meg cicázni úgy, hogy nem te vagy a cica (próbáld eggyérintővel)mert akkor azon vagy, hogy gyorsan passzolj és nem nézel (ha) a labdára.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!