Nem tudnátok nekem ajánlani egy fociklubot?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok szóval U/15-ös csapat kéne,lehetőleg minél gyengébb mivel még nem vagyok nagyon profi. Lehet B vagy akár C csapat is! A lényeg hogy játszon bajnokságban és az Örs Vezért térhez minél közelebb legyen! Nem baj ha a bajnokságban rosszul áll! Tudnátok segííteni?? Köszi előre is!2012. ápr. 11. 15:42
1/5 anonim válasza:
Nézz körül a profi csapatok utánpótlás részlegénél talán felvesznek valahova.én vidéki vagyok szóval nem tudom melyik lenne közel neked.Úgy tudom hogy évente vannak tagfelvételek de szerintem besétálsz szülőkkel biztos megnéz majd valaki.
2/5 anonim válasza:
Nézess próbajátékot anyudékkal. Vagy googlébe nézel csapatot, s küldesz nekik levelet.
3/5 marsoska válasza:
Gyere a Tesvériség SE-be!
A pálya a Pólussal szemben található, 173-as busszal könnyen megközelíthető.Én is az a korosztály vagyok,mint te.Igaz, még csak 2 hónapja járok oda,de máris eredményesebb a játék.Az edzések nem tűnnek nagyon nehéznek,időben haza is tudsz érni.Próbáld ki!
4/5 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a választ utána járok a dolognak.Kb.hányan vannak a csapatban? B-csapat van? A Fiúk és az edző milyenek?
2012. ápr. 12. 15:17
5/5 marsoska válasza:
fú...Most nagyon sokan vagyunk,sokan jöttek az utóbbi időben.A csapat 1. a bajnokságban, BLASZ 2-es azt hiszem,az edző jófej,mintahogy a többiek.Kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!