Mit gondolsz Peyton Manning Denver Broncosba igazolásáról?
Én személy szerint ritka nagy bunkóságnak találom ezt a döntést. Fényesre nyalták ennek a Tebow gyereknek a seggét, erre csak úgy megrágják és kiköpik...
Igazoltak egy 35 éves aggastyánt....a denveriek biztos hátul álltak az észosztásnál...
Elismerem,Peyton Manning nem akárki. De hosszútávra NEM JÓ!
Ezt a Draft rangsort sem értem annyira. Ez az Andrew Luck kicsoda? Mitől ő az 1/1-es? Szerintem a Colts igazolja le Robert Griffint.
Griffinnek csak a passzolt Yardjai és a passer ratinge volt jobb. Mert a Bayler az teljesen passz orientált csapat
Luck hihetelenül gyors a 102 kilójához képest nagyon pontos, a fake playeket remekül adja elő, és gyorsabban doba el a labdát mint az NFL átlag (talán Rodgersnél is gyorsabban de ez nem biztos)Griffin is gyors, az biztos, és jól passzol ,de Luck valahogy nagyobb vezér érettebb. Ha a Redskins nem olyan lesz mint az elmúlt években és hoznak 1-2 jó elkapót (pl Garcont már meg is vették) akkor Griffin 3-4 év múlva remek lesz az NFL-ben. De Luck MÁR kész játékos. Míg mondom, szerintem Griffinnek még tanulnia kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!