Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit gondoltok ezekről az...

Mit gondoltok ezekről az átigazolási hírekről?

Figyelt kérdés

A Mu-ról lenne szó: Felröppentek olyan hírek, h jöhet

Vorm a Swanseaból

Biglia az Anderlechtből

Gaitán a Benficából

Szubotics és Götze a Dortmundból

Hazard a Lilleből és

Sneijder az Interből.

Mit szólnátok hozzá ha ezek megtörténnének és mennyire örülnétek ennek, mennyi esélyt láttok rá, és ha tudtok egyéb átigazolási híreket írjátok meg.

2012. márc. 17. 10:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Vorm minek?? Van egy fiatal De Geájuk, egy fiatal Lindegaardjuk, minek ota még egy öregebb középszintű kapus?

A többi játékost meg szerintem kb senki nem zavarná ki a csapatából, pláne, hogy a MU-nak épp középpályaerősítésre van szüksége. Ha bírják anyagilag, elhozhatnak pár játékost közülük, jól járnának vele.

2012. márc. 17. 10:47
 2/3 anonim ***** válasza:

0% esély=vorm(nem kell kapus), biglia (nem elég jó), sneijder (nem kell SAFnak), götze(marha drága)

nem lenne rossz: Subotic(talán, bár inkább Hummels lenne jó szerintem), Gaitán (mivel ő csak szélső így szerintem nagyon kevés az esély rá, hogy leigazolja SAF)

szerintem tuti jön: Hazard (SAF többször is megnézte már élőben)

Ő a kp minden posztján bevethető, tökéletes Scholes utód lenne.

2012. márc. 17. 11:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Götze???
2012. márc. 17. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!