Hogyan fejleszthetném a formámat?!
Figyelt kérdés
18 éves focista vagyok. Régebben nagyon jó voltam, mindenki azt mondta hogy tehetséges vagyok és nagy jövőm van de ebben a szezonban alig játszottam és akkor is elég pócsékul. Szeretnék pár tippet amivel visszahozhatnám a nyáron a formám. Pl: étel,ital,edzés,stb. Egész nyáron nagyon komolyan fogok dolgozni rajta.2009. jún. 11. 19:53
1/1 anonim válasza:
meny olyan csapatba vagy edz olyanokkal akik veled egy szinten vagy alatad vanak foci tudásban és aztán kezdj egyre erösebekel játszani és csak gyakorlás futás gyakorlás futás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!