4évig kosaraztam,3éve nem játszok 18 leszek és szeretném újra kezdeni, viszont nem tudok egy csapatot sem ahova lehetne menni pesten, valaki írna?
Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 20:59
1/4 A kérdező kommentje:
azt kihagytam hogy lány vagyok ..
2012. márc. 11. 21:00
2/4 tibike31 válasza:
europaban be van halva kosarlabda en is itt erdely be lakok nem nagyon talalhato urolok ha kapok meghivast jatszodjak par mecset.
3/4 Kelike válasza:
Nem tudom, mikori a kommented, de én a BEAC-ban játszottam sokáig... de ott van még a FRADI, a BSE... de sztem keress rá.
4/4 marki2000 válasza:
tibikéhez szólva csk marosvásárhelyen:Gladius(én járok) Bc Mures,CS Together(angels),Labradors...ezek csak kapásból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!