Tippmixel kapcsolatban van valakinek jól kidolgozott stratégiája vagy olyan "trükkje" amivel összességében pluszban jön ki mintsem mínuszban? Tudom ezek jól őrzött "hadititkok" de ha vana ki szívesen megosztaná. Én inkább labdarúgásra szoktam tenni.
Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 18:05
1/4 anonim válasza:
Olvass a Martingale-módszerről! Bár kell hozzá bátorság(vagy inkább egy kis félrerakott pénz), hogy jól működjön, de ezt gyakran alkalmazzák szerencsejátékosok.
2/4 anonim válasza:
Első vagyok. Labdarúgás esetében pl. mindig döntetlenre érdemes fogadni, első nap elkezded egy minimális téttel, ha nem nyersz, másnap duplázod a tétet. Mivel döntetlenre 3 körüli a szorzó, ha végül nyersz, a megnyert pénz biztos hogy több lesz, mint amennyit addig ráköltöttél.
3/4 anonim válasza:
Ez a módszer csak akkor vihet csődbe, ha nagyon sokáig nem jön be a döntetlen. Ezért írtam, hogy nem árt egy kis félretett pénz, mert ha mondjuk 200 ft-ról indulsz, akkor a kilencedik fogadáskor már több mint 100000 ft-od elment összességében. Persze kilenc fogadás alatt azért nagy eséllyel bejön a döntetlen.
4/4 anonim válasza:
azokból a meccsekből amiknek az eredménye szinte 100%-os, összeraksz egy párat, hogy kijöjjön mondjuk egy 2.00-ás odds. mivel az esélyes félnek kisebb a szorzója, pl. 1,18, kell ilyenekből egy pár... a lényeg hogy biztosra menjél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!