Esetleg még lehetnék focista?
ez a drogbás srác nem tudom honnan jött, de már másik kérdéshez is beírta hogy nézzék meg ezt a válaszát, de csak hogy ne beszélj mindenhol hülyeséget: lehet, hogy Ashley Youngal kevered akiről én is hallottam hogy csak 18 éves korában kezdett foglalkozni a focival, de itt van Drogbáról írva:
1993-ban Párizs külvárosában, Antony-ben telepedtek le. Amikor Drogba 15 éves volt újraegyesült a családja. 18 éves korában leszerződött Levallois-sal, amit később fel is juttatott saját osztályából a National 2-be, a francia negyedosztályba.
-forrás: [link]
tehát ne írogasd a hülyeségeidet köszi :D
szerintem van rá esélyed, nézd meg Coulibaly-t, 10 éve(akkor volt 21 éves) még targoncavezető volt illetve francia 7ed osztályban focizott, ami sztem kb a megye1-el lehet egyenlő itt, és 2 éve meg a liverpool ellen játszott...
csak 1 jó ügynök kell hozzá, Coulibaly kb 26-27 évesen került egyáltalán profi sportegyesületbe... bár hiába 30 éves, labdát kezelni még mindig nem tud xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!