Balogzsolt1 kérdése:
Ki a kedvenc focistád?
Figyelt kérdés
Tudjuk hogy Messi a legjobb de kíváncsi vagyok hogy ki a kedvenced az aktív játékosok közül
Nekem Edin Džeko
2012. febr. 18. 19:31
22/29 anonim válasza:
Gülüke Mesut Özil
és Ángel di María, elképesztő mit művel a labdával, egy másik dimenzió, legenda lesz!Csak épüljön fel
Ja és még Pique-t nagyon tisztelem de nem a kedvencem mivel Barca.....
23/29 anonim válasza:
Di mariát nem kell ennyire fényezni 23 éves 1 ével fiatalabb mint Messi.. Szerintem is nagyon tehetséges di maria de túlzás hogy hihetlen meg legenda lesz
24/29 anonim válasza:
utolsó, igazad van...... még történhet vele akármi, meg Messivel, és ronáldóval is.....
25/29 ✮ʝօк válasza:
ha olyan kaliberű játékos lenne mint Messi, már sokkal több elismerést kapott volna.. mivel ugye csak 1 év van köztük..
26/29 anonim válasza:
Utolsó: Mi???!:D
Ezt nem vágom.
Egy éve van köztünk? Már 2006-ban is játszott...
Semmi elismerés? 3 aranylabda
Nem szeretem Messit, de ezek tények és te valami hatalmas nagy baromságokat hordtál össze ebben az egy mondatban...
27/29 anonim válasza:
Utolsó vagyok, sajnálom, rosszul olvastam
28/29 anonim válasza:
Cristiano Ronaldo.... a legjobb...
29/29 anonim válasza:
utolsó,: NAGY SZART!!!!!!!! NÁLA MÉG ADAMO COULIBALY IS JOBB!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!