Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerinted kit kéne igazolnia...

Szerinted kit kéne igazolnia a MAN UNITEDnek nyáron?

Figyelt kérdés
Szerintem nem csoda, h Nico Gaitán-t figyelik, nagyon tehettséges gyerek. De a Leverkusen támadója Renato Augusto is megéri a pénzét. Ezeknek az igazoláspknak csak az a bökkenője, h a szélen a leghasznosabbak, míg a MU-nak ott van NANi(zseni), ASHLEY YOUNG, és VALENCIA
2012. febr. 18. 11:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Torghelle Sándort.
2012. febr. 18. 12:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Fletcher karrierjét nem biztos hogy tudja folytatni, szóval oda vagy jön Tunniclife/Drinkwater/Brady, vagy venni kell valakit, mivel Andersonba én már nem bízom (ne adjuk el, csak szimplán ne legyen kezdő) Scholes nem hosszútávú megoldás, ez világos. Tehát az elején említett 3 fiatal közül kettőt a felnőttbe áthozni. Támadó kp maradt Clev meg Pogba, de Pogba nem biztos hogy marad. Cleverley egy rejtély, valamikor úgy játszik mint Xavi, valamikor meg beleszürkül a mezőnybe. De idén nélküle gyengébbek vagyunk mint vele. Ezért én egy irányítót pl Sneijder, Gaitánt, Gourcuffot (őt mindenki elfelejtette már???) hoznék. És akkor a Nani-Vale-Young trió közül 2 megy a kezdőbe (rotáljuk őket), Cleverley/új igazolás, Carrick/Fletcher (ha folytatja)

Giggsy és Park kimaradt, de ők már csak kiegészítő emberek. A tartalékok közél még Norwoodról nem beszéltem, de ő inkább szélső viszont szintén olyan tehetséges. A többi csapatrész rendben van, csak a középpálya közepén van egy elég nagy űr.

2012. febr. 18. 16:30
 3/4 A kérdező kommentje:
szerintem jó játékos Anderson nem csoda h 22'000'000-ért jött a portotol. Sneijder drága, nem mellesleg azért szeretik sokan a MUt, mert olcsón fiatal tehetségeket hoznak, és világsztárokat csinálnak belőlük. Ilyen lenne Gaitán. Gourcuff jó játékos de irreálisan drága, és nincs meg benne a fantázia amire most a MUnak szüksége lenne.
2012. febr. 18. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:

középre valszeg Hazard az elsőszámú célpontja SAFnak.

Főleg mert Hazard a kp minden részén tud játszani.

Egy védő is sanszos, hogy jön majd.

Ide viszont Suboticot hallani a sajtótól, nem tudom, hogy igaz-e, de nem lenne rossz. de lehet nem ő jön hanem más.

Csatár poszt is érdekes mert Berba tuti elmegy és Owen, Macheda duó se biztos hogy marad.

Így viszont csak 3 támadója lesz a csapatnak.

Persze ott van will keane is a tartalékoknál aki nagyon tehetséges, de szerintem oda is jöhet majd valaki még.

2012. márc. 17. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!