Mi a véleményetek, hogy a BL a PRO 4 re került?
Figyelt kérdés
Most, hogy a finisbe értek a csapatok képes volt a TV2 áttenni egy nevesincs adóra!!!???? Eddig se néztem sokat tévét, de most már a TV2 törlöm a programok közül. Ti mit szóltok hozzá?2012. febr. 14. 13:40
1/7 anonim válasza:
amúgy is ott volt,
de sztem ne töröld a tv2-őt mert úgy hallottam h az elődöntőkre visszakerül a tv-re a bl.
de a tv2 ilyen sz@r volt mindig is
2/7 anonim válasza:
DIGI SPORT (2012.02.14)
20:35 Labdarúgás (élő)
Bajnokok Ligája, Lyon-APOEL Nicosia
a rohadt szemétládák hogy a 42 csatornánk közül egyik se játsza a barcelona meccset... a digi is csak ezt a fost
ezeknek nem az lenne a céluk hogy minnél többen nézzék? szerintem tv2 több embernek van mint pro4
3/7 anonim válasza:
Gondolom a valentin nap miatt rakták át.
Engem nem zavar, mert van pro4-em.:))
4/7 anonim válasza:
Pedig amikor először átrakták, az UEFA megbüntette őket, hogy ugyanmá, pont azért kaptátok, hogy sok ember láthassa, szóval menjetek a francba a noname tévéadótokkal. De hogy tehették vissza?
5/7 anonim válasza:
magyarország én így szeretlek... megint nem csalódtam benned -.-
6/7 anonim válasza:
Nekem se pro4-em se digisportom nincs a 110 csatornából (upc). Szívesen megnéznék egy nézettségi mutatót mind2 csatornánál. Áttehetnék a sport1-2-M re az állandó ismétlések helyett.
7/7 anonim válasza:
Utolsó, a upc-n van pro4, csak állítsd be.(tegnap több fórumon is írták)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!