Sidxdasdkek kérdése:
Ki az az amerikai kosárlabdázó aki fekete és nagyon magas?
Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 11:51
21/37 anonim válasza:
Manute Bol, minden idők legmagasabb NBA-se, fekete bőrű
22/37 anonim válasza:
andzsudzsi egy büdös kocka. Okoskát le kellett volna kopirájtolni
24/37 Andizsuzsi válasza:
andzsudzsi egy büdös kocka. Okoskát le kellett volna kopirájtolni
Mi bajod velem?
25/37 Andizsuzsi válasza:
Manute Bol, minden idők legmagasabb NBA-se, fekete bőrű
Jogos:)
26/37 anonim válasza:
jogos viszont a kérdés jelenidőben van, ő pedig már meghalt, amúgy is kamu kérdésnek tűnik
27/37 Andizsuzsi válasza:
Igaz, mi meg jól elvitatkozgattunk rajta.
Bár azt még mindig nem értem, miért vagyok én attól bunkó, hogy szóvá tettem, hogy kosárlabdában a 200 cm alatti magasság nem extra. (nem kosárlabdában sem szerintem) Nekem a nagyon magas 210 fölött kezdődik, bár a "java" - mármint magasságban - 220 felett van.
28/37 anonim válasza:
NBAben legalábbis biztos hogy egy 195 cm magas játékos nem mondható magasnak, főleg ha belegondolsz, hogy a mostani legmagasabb Hasheem Thabeet a maga 221ével(manute bol csupán 10 centivel volt nagyobb :D)
29/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azt hiszem C. Rondaldo lesz az!
2012. ápr. 6. 00:21
30/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azt hiszem C. Ronaldo lesz az!
2012. ápr. 6. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!