Melyik csapatban jáccik most Neymar? Meg van nekem a fifa 12 és nem tudom menyikben keressem bundes liga meg portugálisia spanyol stb. melyik klubban van vagy mi?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 00:55
1/10 anonim válasza:
minek neked Neymar ha azt se tudod, hogy hol játszik?
egyébként ezt googleval 1 perc sincs megkeresni, de akkor sem segítek
2/10 A kérdező kommentje:
annyit tudok hogy a Santosba...nem a te segítségedet kértem hanem a normális emberekét
2012. febr. 7. 01:57
3/10 anonim válasza:
én is ezt válaszoltam volna, ugyan olyan hüje vagyok mint az első, a kérdező az okos
4/10 anonim válasza:
Annyit tudsz, hogy a Santos brazil csapatbaN? (ha magyar vagy, tudj ragozni) És még mi kell emellé, hogy tudd, hol játszik?
Legalább megdőlt az a tévhit, hogy a FIFA-val focirajongók játszanak csak.
5/10 anonim válasza:
sztem előbb végezd el a 4. osztályt.
7/10 A kérdező kommentje:
nah figyejen aki kritikál én focizok csak aszt nem tudtam h ki neymar... aki már focizik minden focistát ismernije kell vagy mi?nem hiszem...
2012. febr. 7. 14:27
8/10 anonim válasza:
Nem, de aki magyar, tudjon helyesen írni.
Aki a gyakorikerdesek.hu-t megtalálja, az megtalálja a google-t is.
9/10 A kérdező kommentje:
jólvan
2012. febr. 7. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!